Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres egy olyan férfi társat aki még magának sem tudja az anyagi biztonságot megteremteni nemhogy a nőnek? Se lakás, se normális jövedelem.
Szexre, társaságra, magányos.
Amúgy attól, hogy nincs annyi pénze attól még lehet jó ember. Nem mindenki célja milliókat keresni és nem kötelező a mai világban a nőnek biztosítani semmit se. A nő megteremtheti magának ugyanúgy ha akarja.
Persze az más tészta amikor 8 osztályos próbálkozik diplomás nőnél, de én nem látok abban rosszat, hogy egy szakács együtt van egy nővérrel, vagy diplomással. Mert akarhat még feljebb jutni és mint írtam nem automatikus, hogy rajta kapaszkodna fel, vagy értéktelen lenne.
Azert, mert vannak neki is igényei. Ráadásul ketten könnyebb.
Egyenjogúság van. A nőnek is joga van hogy ő keresse a több pénzt
Nem értem. Akkor akinek nincs fél milliós fizetése az ne is keressen magának kapcsolatot? Szerinted nem érdemel szerelmet? Egy társat aki mellette van? Milyen felfogás ez manapság bakker?
Nő vagyok van saját kocsim de baszki nincs a fizetésem 300 ezer sem és így nyílván saját házam sem. Akkor ne legyen kapcsolatom mert szerinted ez gáz? Istenen ez a gyakori egyre mélyebbre süllyed....
"Akkor akinek nincs fél milliós fizetése az ne is keressen magának kapcsolatot? "
Kicsit kevés és igen. Mindenki annyit ér amennyije van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!