Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért keres egy olyan férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres egy olyan férfi társat aki még magának sem tudja az anyagi biztonságot megteremteni nemhogy a nőnek? Se lakás, se normális jövedelem.

Figyelt kérdés
febr. 24. 14:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
Szóval ha nem keresek elég pénzt, akkor töröljem ki az évmilliónyi programozást a szervezetemből, hogy szükségem van szeretetre és törődésre?
febr. 25. 00:35
 12/29 anonim ***** válasza:
30%
Azért arra kíváncsi vagyok mikor itt írják, hogy megteremtette magának a házat. Az hitelmentes és senki nem adott hozzá? Az egyetemet is ő álta magának és dolgozott mellette? Mert az az igazi megteremtés.Nem az mikor mindenki segít benne. Mondjuk hitel nélkül elég nehéz és keveseknek adatik meg, de amíg nincs kifizetve bármikor jöhet olyan helyzet, hogy elúszik az ingatlan nem fizetés miatt.
febr. 25. 06:10
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

11

Nem! Hanem először, talán ezen kellene változtatni! Es csaknutána társkereséssel foglalkozni..

febr. 25. 07:06
 14/29 anonim ***** válasza:
76%

A jó isten mentsen az életben ilyembertől mint te. Akkor keress gazdag partnert és a problémád letudva :)

febr. 25. 07:48
 15/29 anonim ***** válasza:
77%
12. Orokolnek mind vagy kapnak pent szuloktol..
febr. 26. 09:47
 16/29 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen no nem tudom miert keres tarsat
febr. 26. 11:03
 17/29 anonim ***** válasza:

Min kell változtatni?

febr. 26. 21:22
 18/29 anonim ***** válasza:
27%

Nekem nem kellene szegény pasi.

Volt már de elég is volt .

Soha egy üdítőre sem hívott meg, és én főztem rá ingyen, kvázi eltartottam.

Valahogy egyszercsak öntudatomra ébredtem mint a skynet és szakitottam vele.

Semmit sem kaptam tőle soha. Nem volt képes udvarolni.

Azóta megfogadtam hogy csak normális emberrel állok le.

febr. 27. 21:54
 19/29 anonim ***** válasza:
81%

Jó tudni, hogy se én se a párom meg a hasonló keresetű emberek, akiknek nincs annyi pénzük mint a pelyva, hogy szerinted és a Gyakori válaszolói szerint semmit se érünk. Mondjuk gondoltam rá, nem is lepődöm meg rajta. Azon se, hogy mi megvagyunk nyugodtan míg a sok gazdag (mint a sztárok többsége) talán soha az életben nem találják meg a helyüket se partnerrel, se nélküle, mert a pénz nem boldogítja őket.

Persze szükséges a pénz és adhat bizonyos fokig jó érzést, de nem boldogít senkit sem csak elhitetti magával!

Nyugodtan keress gazdag párt magadnak, vagy légy vele boldog amúgy, én nem sajnálom tőled, de neked se kéne mástól és főleg nem kéne lenézni az embereket, hogy koldusan, gyári munkásként, fodrászként szeretne magának társat és némelyik még gyermeket is.

febr. 27. 21:55
 20/29 anonim ***** válasza:
31%

Nekem nem volt még szegény pasim .

Volt akivel albérletben laktunk, de meg tudtam venni magamnak egy cipőt, vagy táskát vagy parfümöt mindig.

A férjemmel meg építkezünk, nem tudom hogy alakult volna az élet ha nem ilyen ember van mellettem.

febr. 27. 22:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!