Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres egy olyan férfi társat aki még magának sem tudja az anyagi biztonságot megteremteni nemhogy a nőnek? Se lakás, se normális jövedelem.
Jó de egy épeszű férfi nem a feleségét hajtja gondolom.
Ezért is fontos hogy tanult ember legyen és ne primitív.
Én nem csajozok most.
Majd ha lesz lakásom.
Akkor vágok vele a párkeresésbe.
Na basszus, most tudom meg, hogy el kell válnom….
Kedves Kérdező! Az, hogy valaki szegény, attól még akarhat szeretni, és akarhatja, hogy szeressék. A mai albérletárak mellett igenis két kereset kell (legalábbis nálunk, nem tudom, mások hogy vannak ezzel), és én se keresek sokat. Mégis milyen jogon várnám el, hogy valaki alámtegyen mindent, mikor épp az egyenjogúságért küzdünk? Miért kéne engem eltartani? Vagy minden nő magánál húsz évvel idősebb férfit keressen, hogy beleülhessen a készbe? Majd mi ketten együtt megteremtjük a közös anyagi biztonságunkat. Nem kell a boldogsághoz, hogy eltartson valaki.
Lehet lepontozni.
24N (nem vagyok feminista, de lever a víz a “tartsanak el”-dologtól)
Háttt…. Volt olyan aki a két szép szemét meg a f@cát akarta csak belerakni a kapcsolatba, az összes felelősség, albérleti díj, rezsi, vásárlás meg az enyém volt.
Méghozzá 8 hónapig…
Persze hogy elhagytam !
Azért, mert társaslények vagyunk és együtt könnyebb anyagi biztonságot megteremteni, mint egyedül. Hála az égnek ez nem az 50-es évek ahol egyáltalán nem számítunk férfinak addig míg nincs elég pénzünk és nincs lakásunk, kocsink. Sajnos sokan még mindig az 50-es években élnek a kérdezőről is ez sugárzik.
Egyébként mostanában rengeteget olvasok arról, hogy nem gazdasági növekedés kell, hanem elosztás és nem csak a nagyobb jólét és a szolidaritás miatt, hanem a klímaváltozás miatt is fontos lenne. Inkább a gazdasági rendszert kéne csesztetni ami jelenleg fenntarthatatlan, és ne azt a szerencsétlent aki nem született jólétben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!