Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora jövedelem alatt kuka számotokra egy nő?
Figyelt kérdés
Én pl nettó 600e forint felett keresek, 400e alatt kuka. Nem tudnék vele tervezni, a költségeit meg köszi, de nem állom.márc. 6. 09:56
21/34 anonim válasza:
En 450-et keresek, férjem 1,9 milliót. De akkor sem fizettem egy randiert soha, amikor mindketten 120-at kerestunk juniorkent. 10+ eve együtt vagyunk, nem, nem madár a férjem es nem használtam ki. Egyszerűen együtt terveztuk mindig a jövőt, ebbe a vagyonkozosseg is beletartozik számunkra. De ha zsugori lett volna, számolgatjuk az enyem-tiedet, akkor nem jutottunk volna el ide.
22/34 A kérdező kommentje:
20 - Nem nagy elvárás, hogy a saját részét állja a dolgoknak. Nekem nincs szükségem arra, hogy bármit fizessen számomra, viszont a saját részét a dolgoknak igen. Ha nem tetszik, akkor meg lehet keresni valami madarat, aki hagyja magát lehúzni amíg a csaja kuporgatja a pénzét. Neked sikerült, de rengetegnek nem sikerül szerencsére.
márc. 6. 11:10
23/34 anonim válasza:
19, es azt mibol kovetkeztetted, hogy akit a tenyeren hordoz a pasi azt a nője el fogja hagyni, míg azt akivel smucig az a nő marad?
En pont erről a nőről képzelem el, hogy hamarabb dobbant.
24/34 anonim válasza:
#6-al értek egyet,.
Ha önállóan képes megélni még ha csak szűkösen is nekem az bőven elég.
25/34 anonim válasza:
eléggé provokáló a kérdés, márcsak a fogalmazást illetően is.
26/34 anonim válasza:
Szerintem igaza van a kérdezőnek, mondom ezt nőként.
27/34 Noren1989 válasza:
850nettó alatt sajnos nem àllok nővel szóba.
28/34 anonim válasza:
Nem tudom mennyit keres a párom, pedig 12 éve vagyunk együtt. Annyit tudok, hogy havi 200k adok a közösbe és elvileg ős is, de mivel ő a családi pénzügyminiszter így erre sincs rálátásom. Tudom, hogy rendkívül alapos pénzügyekben és közgazdasági végzettsége miatt ért is hozzá így nekem ezzel nem kell foglalkoznom.
29/34 anonim válasza:
Itt egyedül te vagy a "madár", normális nő nem áll le ilyen kis fillérbaxó szerencsétlennel. Fizutól függetlenül.
30/34 anonim válasza:
Olyan nővel mit kezdesz aki nem mondja meg mennyi keres?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!