Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen problémákkal közdötök az ismerkedés terén? Én férfiként a sok visszautasítástól a nőktől. Életkort is írjatok légyszi!
39es vagyok. Nem rosszindulatbol irtam, hanem tapasztalatbol. Egyik no mondta, akivel randiztam, hogy 500an irnak neki, es engem valasztott. Annyira nem jo erzes, hogy ennyien versengenek. Ha barmi nem tetszik neki bennem, egybol jon valaki helyettem a ferfiozonbol.
Most mar ezek miatt olyan nokkel probalok ismerkedni, akik nem tarskeresoznek.
"500an irnak neki, es engem valasztott."
És még mondja valaki, hogy nincs nőhiány.
42: miért, szerinted mindenki, aki ír egy nőnek, szingli? Vagy nem lenne más választása szingli nők körében (csak az nem elég fiatal / szép)? :D Egy nagy lókukit.
Én ugyan nem vagyok top szépség, de nekem is írogatott társkeresőn meg superswipe-olt távoli ismerős, akiről tudtam, hogy van felesége, meg nálam 20-30 évvel idősebb fazonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!