Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti milyen problémákkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen problémákkal közdötök az ismerkedés terén? Én férfiként a sok visszautasítástól a nőktől. Életkort is írjatok légyszi!

Figyelt kérdés
F28, Budapest

márc. 5. 23:35
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
21 - Mi számít kövérnek? Hány cm magasság és hány kg?
márc. 6. 10:26
 22/43 anonim ***** válasza:
27%
Na, akkor eddig a pasijaim 185 vagy a felett és max 85 kg-ok voltak. Na, nekem 180 cm felett kezdődik a férfi. Onnantól kezdve nem merem le őket súlyra, de ne legyen már mondjuk aránytalan, hogy piszkafa lábak melle sör has, egy sima átlagos testalkat is lehet 95 kg ha kicsit erősebb vki. Nem a kg számít, hanem az alkat, ha vki 195 cm de 100-110 kg mert edz, az is oké. De szerintem a 180 cm 90 kg már ritkán mondható átlagosnak, az inkább már dundibb, de ezzel sincs gond, kinek mi tetszik. Én vagyok 43 kg, furán nézne ki mellettem egy 100 kg-os pasi, ha érted.
márc. 6. 10:32
 23/43 anonim ***** válasza:
23 - Szóval a 180 alatti hobbitoknak alapból nincs esélye? Amúgy korrekt amit írtál.
márc. 6. 10:45
 24/43 A kérdező kommentje:

"Na, nekem 180 cm felett kezdődik a férfi."

Te hány cm vagy #23-as?

márc. 6. 10:49
 25/43 anonim ***** válasza:
51%

De, volt már 180 alatti pasi is, de annak ritka jó személyisége volt és vele nem lett kapcsolat. 165 cm es 43 kg kérdező ;) sportolok rendszeresen, étkezésre figyelek.

Szeretek a magas pasihoz hozzá bújni, olyan jó érzés, nem tehetek róla.

márc. 6. 11:05
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatról is érdemes lenne írnom hogy hogyan ment tönkre, de a kérdésedre valaszolva:

Írta valaki korábban hogy sok a csúnya. Ezt kifejteném. Sok olyan srác próbálkozik mindenféle külsejű lánynál, aki lehetne szebb, szóval nem a természetes adottságai miatt nevezném őket így, hanem üvölt róluk hogy semmi stílus, odafigyelés, igényesség önmagukra. Ők nyilván próbálkoznak jelölgetnek összevissza, mert ebben látják a sikert. De mindenkinek kellene energiát fektetni a külsejébe ahhoz, hogy vonzó legyen a másik fél számára, na ők erre nem hajlandók. Jó palik is jelölnek, de nyilván ritkább, mert ők kevésbé szorulnak rá, jönnek a nők akár maguktól is.

Szóval igen, sok jelentkező van szinten alul, és ez egy természetes számszerű jelenség mindenkinél.

Előfordult, hogy egyszerűen elhalt az érdeklődés egy idő után, mert mindenki egyről a kettőre akar a dugásig jutni anélkül, hogy meg kellene ismernie a másikat.

Volt aki csak magáról tudott beszélni és őt kellett sajnálni más lányok miatt akik nem viszonozták az ő szerelmét(nem csodálom, hisz üvölt róla hogy igazán csak magába és a problémáiba szerelmes).

Volt akiről kiderül hogy az exe rég ott alszik nála rendszeresen, általa tudtam meg hogy rajtunk kívül még 7 nővel váltott erotikus üzeneteket és képeket. Miért is lenne elég 2 lány ugye.

Van egy tipikus jelenség, a két nap alatt szerelmet valló fiúk. Azonnal szerelembe esnek és a legideálisabb nőnek látnak téged a saját hiányosságaik miatt miközben nem is ismernek. Ha kinyílik a szemük, előfordulhat, hogy a végén te mégis a legnagyobb köcsög k.rva leszel.

Van aki hasonló, szintén magányos ezért túlságosan pitizik. Túlbókolja magát, nem száll le rólad a semmitmondó üzenetekkel. Nem rád vágyik, csak egy nőre aki végre figyel rá. Nem lehet sajnos komolyan venni.

Volt, aki pénztárcának akart használni és ezért érzelmileg próbált zsarolni.

Ezek elég általános jelenségek, szerintem a legtöbb nő tapasztalhatta már ismerkedés során.

Azóta megvan a párom akivel minden klappol, ezek a tapasztalatok nem ingatták meg a férfiakba vetett hitem, sem pedig a hozzáállásom egy párkapcsolathoz.

márc. 6. 11:13
 27/43 anonim ***** válasza:
Lemaradt, hogy 25N
márc. 6. 11:13
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért a nők az aranyásók!!!

Nekem is volt olyan aki nemhogy nem hívott meg egy kávéra sem, de sétálgatni akart még télen is.

Nem mutatott be a szüleinek, nem mehettünk hozzá.

Gyanús volt hogy a válása óta nincs senkije ,10 éve.

Én szerettem volna komolyabbat mint hogy heti kétszer eljön hozzám szexelni, de ő nem változtatott semmit.

Mikor szakítottam vele , akkor én voltam az aranyásó meg az érdekember.

Ja!!! Szóval ha nem viselek el minden sz@rt:

-hogy nem vállal fel

-hogy nincs 1 program sem,

-csak ő jön szexelni hozzám,

-hogy retteg az elköteleződéstől,

akkor aranyásó vagyok és biztos gazdag pasit akarok magamnak.

Biztos türelmesen várnom kellett volna hogy mikor áll készen egy komoly kapcsolatra, holott 50 éves volt.

Várhattam volna 80 éves koráig hogy össze lehessen vele költözni.

Egyszerűen nem mindenki alkalmas egy párkapcsolatra.

És szerintem 50 évesen már nem szoktak 10-15 évig csak találkozgatni. Legalábbis normális emberek társat keresnek, nem egy ürítési lehetőséget.

márc. 6. 11:45
 29/43 anonim ***** válasza:
92%

Huh en 1 evvel ezelott voltam ebben a helyzetben. Szerencsére nem kellett sokaig várnom a jelenlegi baratomra. De előtte elmentem egy randira egy pasival akivel mar vagy 1 honapja dumaltam es nagyon normálisnak tunt.

Elso az, hogy nem ugy nezett ki, mint a kepein (kover volt eloben) a masodik az, hogy csak magarol beszelt es 38 eves létére olyan gyerekesen, mint egy 20 eves. Majdnem minden tortenet a pialasrol szokt, hogy milyen sokat iszik/isznak… a randi alatt is jopar felest lehuzott.

A csucs pedig az volt, hogy hallottam amikor mondta a pultnal, hogy felezzek el a szamlat, mire rauvoltott a pultos neni, hogy o ezt nem tudja megcsinalni es miert nem szolt hamarabb, ekkor összehuzta magat es csitította, hogy halkabban es kénytelen volt kifizetni az en rèszemet is.

Nagyon gaz volt, ennyire megalazo dolgot soha nem eltem meg at, hogy lehet egy 38 eves pasi ennyire visszamaradott? Pedig egyetemi tanar. No komment!

márc. 6. 11:51
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Most épp alakul vmi, de előtte nekem leginkább a saját pszichés állapotommal volt gond - pl. önbizalomhiány, nem tudtam könnyeden ismerkedni, feloldódni idegenek társaságában, ilyesmi. Plusz azért nálam is "befigyelt" az, hogy sokakon egyértelmű volt, hogy csak dugni akarnak, pedig a többségük hazudott róla.
márc. 6. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!