Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen problémákkal közdötök az ismerkedés terén? Én férfiként a sok visszautasítástól a nőktől. Életkort is írjatok légyszi!
Én olyan problémákkal küzdök hogy nehéz kiszűrni hogy ki az aki csak bni akar.
Mert ugye mind azt mondja komolyat keres.
Olyan problémával küzdünk (legalábbis én, 26 éves vagyok), hogy a korombeli férfiak jelentősen elvannak maradva egzisztenciális szinten az elvárttól. Most mit kezdjek egy olyannal, aki otthon él, keres max 400-450e forintot? Hova szüljek neki gyereket, mire alapozzam a kapcsolatunk biztonságát?
Plusz amit az első írt, az is nagyon igaz.
Csúnyák rondák életképtelen a kínálat. Nem találok egy valodi férfit.
Akivel ismerkedem egyik is ott kezdődik, hogy neki a lesz, az lessz. Ilyenektől mit várjak?
Másiknak a kutyája az elete minden nap. Attol is mit várjak?
3.randi helyett a lakásbol is lusta kilépni magához hiv fel. Hát valahogy nem rohanok hanyatt homlok..
A cégnél 2 kollega udvarol, utcan se lehetne velük megjelenni ahogy kinéznek..
Ilyen és hasonlo problémákkal küzdök.
Azért megnézném azokat a nőket is, akik így lehordják a férfiakat. Az a helyzet, hogy tapasztalatból azt kell mondanom, hogy olyan nők írnak így férfiakról, akik a középszerű szintet se ütik meg. A sportos, pénzes csávónál esélye nincs, a szintje meg nem kell neki. Így generálódik ez a gyűlölet bennetek.
A szép, életrevaló női ismerőseimnek valahogy nincs ilyen gondjuk, de ha épp nincs párjuk, akkor se beszélnek így a férfiakról.
De ha volt 10 randim és mindegyik szarevő volt akkor hadd legyen rossz véleményem.
Benzinbe ne adjak?????
Egy kólára vagy egy kávéra nem telik???? Séta, mert az ingyenes????
Ki az a hülye akinek ez oké…
Szarevők, tényleg.
Ingyenes programot akarnak. Egy kávèra is sajnálják a pénzt. Èn utazzak hozzájuk ha másik városban laknak. A kedvencem az, amikor felajánlják hogy vendégeljem meg őket 😂 Süssek főzzek, nekik az ingyenes, nem úgy mint az étterem 😂😂
A másik; teljes ellentétjeim írnak.
Ki van írva a profilomra is hogy benti macskás, gyerekmentes vagyok. Ki ír? A kutyabzi macskagyűlölő. Állatgyűlölő. Leendő csok király, aki királynőjét keresi.
Na ezek mit akarnak? Nyilván nem fogom kibaxni az állataimat senki miatt, és 3 gyereket se kinyomni hogy Mucikának legyen házikó a segge alá.
Nem tudnak gondolkodni. Keressen hozzá hasonlót, vannak bőven.
Folyamatosan panaszkodnak. Kevés a fizu. Milyen rossz anyuval lakni / egyedül lakni. Jajj de sz4r az èlet, olyan elfoglaltak. Nincs sz4rni se ideje. Egéész nap úton van, még csak aludni se jár haza annyira sok a dolga. (Akkor amúgy mi a fszt akarsz ismerkedni? Hogyan lenne időd egy kapcsolatra?)
8 - Nyilván egy kóla vagy kávé belefér az első randin, de annyi. Többet nem ér a dolog. Nekem ez alap, de ettől többet már én se invesztálok bele a dologba, mert többnyire felesleges. Szóval ebben nagymértékben egyetértünk.
9 - Ebből a szövegkörnyezetből megállapítva, te se lehetsz a legélesebb kés a fiókban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!