Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti milyen problémákkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen problémákkal közdötök az ismerkedés terén? Én férfiként a sok visszautasítástól a nőktől. Életkort is írjatok légyszi!

Figyelt kérdés
F28, Budapest

márc. 5. 23:35
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
96%

Én olyan problémákkal küzdök hogy nehéz kiszűrni hogy ki az aki csak bni akar.

Mert ugye mind azt mondja komolyat keres.

márc. 6. 05:14
 2/43 anonim ***** válasza:
9%

Olyan problémával küzdünk (legalábbis én, 26 éves vagyok), hogy a korombeli férfiak jelentősen elvannak maradva egzisztenciális szinten az elvárttól. Most mit kezdjek egy olyannal, aki otthon él, keres max 400-450e forintot? Hova szüljek neki gyereket, mire alapozzam a kapcsolatunk biztonságát?

Plusz amit az első írt, az is nagyon igaz.

márc. 6. 06:13
 3/43 anonim ***** válasza:
14%
El vannak maradva még 50 évesen is sokan. Papahotel, papa kocsija és megy a hiszti hogy ő keveset keres….
márc. 6. 06:25
 4/43 anonim ***** válasza:
75%

Csúnyák rondák életképtelen a kínálat. Nem találok egy valodi férfit.

Akivel ismerkedem egyik is ott kezdődik, hogy neki a lesz, az lessz. Ilyenektől mit várjak?

Másiknak a kutyája az elete minden nap. Attol is mit várjak?

3.randi helyett a lakásbol is lusta kilépni magához hiv fel. Hát valahogy nem rohanok hanyatt homlok..

A cégnél 2 kollega udvarol, utcan se lehetne velük megjelenni ahogy kinéznek..

Ilyen és hasonlo problémákkal küzdök.

márc. 6. 06:29
 5/43 anonim ***** válasza:
85%
*És nem vagyok elszállva nincs magasan a léc. De egy alapszintet sem ütnek meg. Csupán a férfi fogalma sincs meg bennük. És az lenne az alap csak amire építkezni lehetne bármit is.
márc. 6. 06:33
 6/43 anonim ***** válasza:
58%
Jaja. Meg randin mindenki veszi magának a belépőt vagy a kóla árát. Persze hogy nem érzem hogy egy férfi van mellettem. Mert nincs.
márc. 6. 06:54
 7/43 anonim ***** válasza:
42%

Azért megnézném azokat a nőket is, akik így lehordják a férfiakat. Az a helyzet, hogy tapasztalatból azt kell mondanom, hogy olyan nők írnak így férfiakról, akik a középszerű szintet se ütik meg. A sportos, pénzes csávónál esélye nincs, a szintje meg nem kell neki. Így generálódik ez a gyűlölet bennetek.

A szép, életrevaló női ismerőseimnek valahogy nincs ilyen gondjuk, de ha épp nincs párjuk, akkor se beszélnek így a férfiakról.

márc. 6. 06:54
 8/43 anonim ***** válasza:
65%

De ha volt 10 randim és mindegyik szarevő volt akkor hadd legyen rossz véleményem.

Benzinbe ne adjak?????

Egy kólára vagy egy kávéra nem telik???? Séta, mert az ingyenes????

Ki az a hülye akinek ez oké…

márc. 6. 07:00
 9/43 anonim ***** válasza:
73%

Szarevők, tényleg.

Ingyenes programot akarnak. Egy kávèra is sajnálják a pénzt. Èn utazzak hozzájuk ha másik városban laknak. A kedvencem az, amikor felajánlják hogy vendégeljem meg őket 😂 Süssek főzzek, nekik az ingyenes, nem úgy mint az étterem 😂😂

A másik; teljes ellentétjeim írnak.

Ki van írva a profilomra is hogy benti macskás, gyerekmentes vagyok. Ki ír? A kutyabzi macskagyűlölő. Állatgyűlölő. Leendő csok király, aki királynőjét keresi.

Na ezek mit akarnak? Nyilván nem fogom kibaxni az állataimat senki miatt, és 3 gyereket se kinyomni hogy Mucikának legyen házikó a segge alá.

Nem tudnak gondolkodni. Keressen hozzá hasonlót, vannak bőven.

Folyamatosan panaszkodnak. Kevés a fizu. Milyen rossz anyuval lakni / egyedül lakni. Jajj de sz4r az èlet, olyan elfoglaltak. Nincs sz4rni se ideje. Egéész nap úton van, még csak aludni se jár haza annyira sok a dolga. (Akkor amúgy mi a fszt akarsz ismerkedni? Hogyan lenne időd egy kapcsolatra?)

márc. 6. 07:28
 10/43 anonim ***** válasza:
58%

8 - Nyilván egy kóla vagy kávé belefér az első randin, de annyi. Többet nem ér a dolog. Nekem ez alap, de ettől többet már én se invesztálok bele a dologba, mert többnyire felesleges. Szóval ebben nagymértékben egyetértünk.

9 - Ebből a szövegkörnyezetből megállapítva, te se lehetsz a legélesebb kés a fiókban. :D

márc. 6. 07:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!