Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti milyen problémákkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen problémákkal közdötök az ismerkedés terén? Én férfiként a sok visszautasítástól a nőktől. Életkort is írjatok légyszi!

Figyelt kérdés
F28, Budapest

márc. 5. 23:35
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
34%
#2 gold digger spotted
márc. 6. 13:38
 32/43 anonim ***** válasza:
58%

29! 😂hagyjuk is a tanárokat, én is tanárról írtam (28), elegem is lett végleg belőlük.

Óriási csalódás volt, leamortizálódtam, nem volt önbizalmam mellette. Mire egyszercsak magamhoz tértem és kivágtam! 😂

Sírhatnék a mai napig hogy miért nem voltam elég ahhoz hogy elköteleződjön mellettem.

De egy mérnöknek mégis jó vagyok.

márc. 6. 14:29
 33/43 anonim ***** válasza:
88%

- Nincs meg a kémia, nem érzem az illetőben a "férfit"

- A pasi túlzottan elmarad tőlem, értelmi szintet, képzettséget, műveltséget tekintve

- A pasi még 30-x évesen is anyukájától függ, képtelen felnőni, gőze nincs a felelősségvállalásról, a másokról való gondoskodásról, a hűségről

- Eltérő politikai nézetek, világnézet, életcélok

- Ápolatlanság, előnytelen külső, furcsa vagy káros szokások (pl. dohányzik)

- Csak dugni akar, nem célja a tartós párkapcsolat

Uh sorolhatnám még ezer évig.

márc. 6. 19:52
 34/43 anonim ***** válasza:
54%
Sokat kell valogatniuk az ajanlatokbol. Ez nagyon nehez lehet:) Ferfiszemmel nehez komolyan venni az ilyen problemakat.
márc. 19. 10:09
 35/43 anonim ***** válasza:
56%
Mi az hogy netto 4-500 ezer kevés nektek. Áruljátok el már nekem hogy ti hogy a picsába kerestek többet? Ja hogy az kevés a plázázáshoz napi szinten meg a műköröm,műhaj,műfasz stb??🤣🤣 Beszarok komolyan,micsoda elvárások,kíváncsi lennék én azokra a nőkre akinek ilyen elvárásaik vannak. Remélem mindegyik modell alkatú nem egy elhizott zsírdisznó,mindegyik dolgozik.normális munkát és milliókat keres hogy így meg tudják szólni azt aki csak 500 ezret keres és albérletben él. Nektek Dubai ban kellene társat keresni pici szíveim nem itthon,ti fordítva ültök a lovon.😂😂😂😂😂 Főzni sütni tudtok e aztán?? Nokedliszaggatás megy vagy a müköröm nem engedi?🤣🤣🤣 Akkora arcotok van hogy a holdról is látszik,szálljatok le a földre mert igy vénlányok maradtok. 🤣🤣🤣
márc. 25. 21:36
 36/43 anonim ***** válasza:
49%

"Ti milyen problémákkal közdötök az ismerkedés terén?"

Rohadt nehéz levakarnom magamról a sok selejtet, akik nem hagynak békén.

19/L

márc. 26. 21:38
 37/43 anonim ***** válasza:
Nekem van férjem, szóval nem maradtam vén lány .
márc. 26. 21:57
 38/43 anonim ***** válasza:
60%

Nehéz az elején mert sajnos zsákbamacska a mérete is. Vannak nagyon kis mérettel, de mégis szexelni akarnak.

Van aki nagyon rossz az ágyban vagy esetleg még büdös is. És nincs ráírva az arcukra.

márc. 26. 23:42
 39/43 anonim ***** válasza:
46%
Tul konnyu nekik, az az egy bajuk van. Elkenyelmesedtek a nok, 500 pali ugrana rajuk barmikor.
márc. 28. 20:21
 40/43 A kérdező kommentje:
#39 bizonyos értelemben egyet értek veled!
márc. 28. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!