Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen problémákkal közdötök az ismerkedés terén? Én férfiként a sok visszautasítástól a nőktől. Életkort is írjatok légyszi!
29! 😂hagyjuk is a tanárokat, én is tanárról írtam (28), elegem is lett végleg belőlük.
Óriási csalódás volt, leamortizálódtam, nem volt önbizalmam mellette. Mire egyszercsak magamhoz tértem és kivágtam! 😂
Sírhatnék a mai napig hogy miért nem voltam elég ahhoz hogy elköteleződjön mellettem.
De egy mérnöknek mégis jó vagyok.
- Nincs meg a kémia, nem érzem az illetőben a "férfit"
- A pasi túlzottan elmarad tőlem, értelmi szintet, képzettséget, műveltséget tekintve
- A pasi még 30-x évesen is anyukájától függ, képtelen felnőni, gőze nincs a felelősségvállalásról, a másokról való gondoskodásról, a hűségről
- Eltérő politikai nézetek, világnézet, életcélok
- Ápolatlanság, előnytelen külső, furcsa vagy káros szokások (pl. dohányzik)
- Csak dugni akar, nem célja a tartós párkapcsolat
Uh sorolhatnám még ezer évig.
"Ti milyen problémákkal közdötök az ismerkedés terén?"
Rohadt nehéz levakarnom magamról a sok selejtet, akik nem hagynak békén.
19/L
Nehéz az elején mert sajnos zsákbamacska a mérete is. Vannak nagyon kis mérettel, de mégis szexelni akarnak.
Van aki nagyon rossz az ágyban vagy esetleg még büdös is. És nincs ráírva az arcukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!