Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen problémákkal közdötök az ismerkedés terén? Én férfiként a sok visszautasítástól a nőktől. Életkort is írjatok légyszi!
11 - Gyűlölködő, alja dolgokat írsz és általánosítasz, ilyet csak a buták csinálnak.
Valószínű, hogy azért bánnak így veled, mert nincs benned több. Nem hozod azt a dolgot, ami miatt egy férfi "küzdeni" akarna érted. Gondolom kinézetben se vagy egy átlagos szint felett és valószínű, hogy a gondolkodásmódod az élet alapvető dolgairól is primitív.
12
Azért általánosítok, mert szinte csak ilyenekkel találkozok. Kb 30 emberből 1-et találtam, aki nem ilyen és tudtuk folytatni az ismerkedést.
A gondolkodásmódom szerintem nem primitív, feltételezem azért vehetted ennyire magadra a dolgot mert te is egy primitív csokker lehetsz. Sajnálom, de nem mindenkinek fizetőeszköz a gyerek.
Mint írtam, vannak bőven hozzád hasonlóak. Olyanoknál kell próbálkozni. A te szinteden.
Nem a teljesen más véleményen lévő emberre ráakaszkodni, hátha át tudod formálni teljesen. De gondolom ezt túl nehéz felfogni a te értelmi szinteddel.
Szerencsére nekem nagy problémáim, fillérb*szósba nem futottam bele, nálam a kémia hiányzott, vagy nem lehetett vele egy értelmeset beszélgetni, ült mint egy kuka :D
Esetleg túltolták az udvarlást, nagyon jó benyomást akartak kelteni, de izzadság szaga volt a dolognak. Tudom, hogy ezek nem mennek éveken át, leül a nagy láv aztán már nem udvariaskodnak.
Ja, és a legnagyobb! Én se tudom eldönteni, hogy csak d*gni akar vagy komolyan gondolja. Sajnos akit komolyan gondoltam volna, az csak ütíteni szeretett volna, szerencsére időben kapcsoltam, de hatalmas csalódás volt.
1. Ha kezdeményeznék, én is folyamatosan a visszautasítást kapnám. Így csak a levegőnek nézést. Láthatatlan vagyok, pozitív figyelem nincs, max. negatív néha.
2. Az 1. miatt ugyan mindegy végül is, de azért megemlítem: a korban hozzám passzolók közül "mindenki" foglalt.
3. A 2. alól kivételt képeznek azok, akikkel valami probléma van. Nem, nem az, hogy nem "gigachadek" vagy nem vagyonosak... Akik még ez alól is kivételt képeznek, azok messze vannak vagy/és mást keresnek, nem jövünk be egymásnak fizikailag vagy személyiségileg, esetleg a céljaink vagy az általunk preferált életstílus nem kompatibilisek.
32N (vidék)
Akikkel mostanában beszéltem/randiztam
1. Nem tudunk értelmesen beszélgetni pl: vagy nincs véleménye, vagy órákig beszél magáról anélkül hogy akár egy kérdést feltenne nekem, esetleg engem is meghallgatna
2. Sokan nyilvánvalóan toxikusak, pl: minden exük bolond, mindenki csak bántotta őket, ők semmiben nem voltak hibásak.
3. Ha jól is keresnek akkor se költöznek el otthonról mert “minek” otthon megvan minden. Na ők általában kiszolgáló személyzetet keresnek nem társat
4. Vagy ha normálisabbak akkor nem tudnak/akarnak elköteleződni csak alkalmi kapcsolatot keresnek, az meg engem nem érdekel
31 éves nő vagyok
Csúnyák, de nagyon a pasik. Nem lehet velük dumálni, semmi témájuk sincs. Aki kicsit is normálisan néz ki csak dugni akar, és nagyon nehéz kiszűrni azt, aki nem csak azt akar, mert mind azt mondja, hogy komolyat keres. Nulla felelősségvállalás, nulla gondoskodni akarás.
31 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!