Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendes férfiak hol ismerkednek?
Figyelt kérdés
Rendes alatt azt értem, hogy tisztességes, becsületes, nem nőzik, pláne nem k.vázik, nem iszik-drogozik, ja és nem is tippmixezik.
Ellenben van rendes munkája és tud és akar félretenni.
2024. márc. 5. 23:24
21/29 anonim válasza:
igen de valahogy, valahol csak összejönnek az emberek :)
Sok egyedülálló van és sokan vannak kapcsolatban is 30-40 felett is...
Szóval maradhatunk ez által a netes ismerkedésnél, vagy a k**úrvanagy mázlin ....amikor elcsodálkozunk, hogy nahát ez, hogy lehetséges...
22/29 anonim válasza:
Jobb esetben sehol. Az ilyeneket úgyis megcsalják.:(
23/29 A kérdező kommentje:
Én eddig csak személyesen ismerkedtem, melóhelyen (gyárban), szórakozóhelyen, ill. egyszer a boltban szólítottak le és kapcsolat lett belőle végül, de unom már a hűtlen, lusta férfiakat.
2024. márc. 6. 16:17
24/29 anonim válasza:
Kérdező, hány éves vagy és merre laksz?
25/29 anonim válasza:
Én teljesítem a feltételeket, és gyakorlatilag nem ismerkedek sehol. A szemem nyitvatartása a legtöbb, amit teszek. Egyébként hol vagyok fellelhető? Konditerem, templom, Duna-parti lángosos..., néha mászkálok a városban, ma meg pl. elmentem egy spanyol étterembe megvacsorázni.
26/29 anonim válasza:
Óóó én olyan rendes vagyok, hogy inkább sehol nem is zavarom a nőket :)
27/29 anonim válasza:
#25 Rádi János atya Pajkaszegről? :O
28/29 anonim válasza:
Én pl rendesnek érzem magam, de a Tinderen úgy látszik ez nem elég! :(
38/F
29/29 anonim válasza:
Azt tegyük hozzá, hogy a kérdésből lemaradt, hogy a szexuálisan vonzó, tehát átlagon felüli ÉS MELLETTE rendes férfiakról van szó. Tehát a rendesség nem a fő szempont, hanem mellékes extra, ami önmagában nem érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!