Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ismerkednek a férfiak élőben, ennyire lusták hogy nem akarnak már kimenni ismerkedni?

Figyelt kérdés
Internet tele van férfival mindenhol ismerkedni próbálnak, itt is, fórumokon, Facebookon mindenhol, ahelyett hogy kimennének az utcára szórakozóhelyeken ,baráti társaságokban ismerkednének. A nők bezzeg nem járnak internetre mert jóval kevesebb nő van ott..
2023. szept. 26. 12:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
10-20-50 elutasítás és 0 siker után te is megunnád. Nem is megunnád, inkább óriási csapás lenne az egódra és inkább többet nem is próbálkoznál szívesen.
2023. szept. 26. 12:58
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az igényük a nőknek. Elég az nekik ha neten keresztül irogatnak, szórakoznak a nőkkel. Máskülönben én szívesen ismerkedek személyesen nőkkel, jobb mint a neten.
2023. szept. 26. 12:59
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Nincs baráti társaságom, és nem úgy nézek ki akitől szívesen fogadnák. Az meg külön jó, hogy nincs is merszem mert nincs jó szövegem.

Ja amúgy online se mert nincs rólam “normális” képem, ha meg csak szelfit raksz ki jön az ez tuti foggyos balra el.

2023. szept. 26. 13:00
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább azért, mert senki nem ad semmilyen jelzést, hogy nyitott lenne az ismerkedésre. Az utcán mindenki siet, a metrón mindenki a telefonját bámulja, nem is az, hogy rád néznek, és vissza a telefonjukra, még rád sem néznek.
2023. szept. 26. 13:04
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Én azért ismerkedtem eddigi életem során leginkább online, mert nem volt időm élőben helyekre eljárni. Munka, egyetem, stb. lekötött. És egyik helyről rohantam a másikra - ebből álltak a mindennapjaim.

30F

2023. szept. 26. 13:07
 6/29 anonim ***** válasza:
37%

Valahol nem csodálkozok ezen, itt is olvasni folyton nőktől, hogy hozzák ne merjen szólni egy férfi sem az utcán, buszon, boltban, postán,..., mert ők elfoglaltak vagy félnek tőlük.

Mondjuk én pont lexarom, hogy mit akar vagy mit gondol a nő, ha bejön, akkor rámegyek.

2023. szept. 26. 13:09
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Online meg bármikor rá lehet írni a másikra, utazás közben is pl, meg amikor üresjárat van. Meg amúgy sem volt létszükséglet a kapcsolat igazából, csak azért nyilván jó lett volna valaki, erre meg a net is elég.

(5. voltam)

2023. szept. 26. 13:09
 8/29 anonim ***** válasza:
97%
6. De ez amúgy full igaz, férfi vagyok, de én sem azért vagyok az utcán, hogy ismerkedjek, hanem mert megyek valahonnan valahová.
2023. szept. 26. 13:11
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

1. Átlag férfiként senki rád sem néz az utcán, ugyanígy egy szórakozóhelyen, azért.

2. Félsz az elutasítástól, jobb inkább online elszenvedni azt.

3. A nők nem adnak jeleket, hogy "szabad" vagy ők maguk nem is veszik észre azt.

2023. szept. 26. 13:11
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
8.-ra. De ha megszólítana egy jó nő, csak megállnál neki?
2023. szept. 26. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!