Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerkednek a férfiak élőben, ennyire lusták hogy nem akarnak már kimenni ismerkedni?
Figyelt kérdés
Internet tele van férfival mindenhol ismerkedni próbálnak, itt is, fórumokon, Facebookon mindenhol, ahelyett hogy kimennének az utcára szórakozóhelyeken ,baráti társaságokban ismerkednének. A nők bezzeg nem járnak internetre mert jóval kevesebb nő van ott..2023. szept. 26. 12:50
11/29 anonim válasza:
10. Én utcán alapból meg szoktam állni, ha normálisan szól az illető, bármilyen nemű. Sajnos jellemzően pénzt akarnak kérni (ha férfi), így nyilván kelletlenül állok meg, ha férfi szólít meg. A nők általában tüzet szoktak tőlem kérni, vagy útbaigazítást, ami azért ártalmatlanabb és nem is lehúzás. De ezek nem az ismerkedésről szólnak.
13/29 anonim válasza:
12. BÁRHOL! Bolt, vonat, hivatal, utca, kávézó, sporthely, ... ahol az emberek szoktak.
14/29 anonim válasza:
Engem nőként párszor random leszólítottak így, minden előzmény nélkül. De pl élőben en nem mernék szemezni senkivel, egyszerűen önbizalmam sincs hozzá, mindig azt gondolom azért néz rám valaki sokszor mert elbambul és mosolyogni sem mernék😅
15/29 anonim válasza:
Önbizalomhiányosak, kényelmesek és elvárják hogy a nő kezdeményezzen. XD
16/29 anonim válasza:
Én azért nem szólítok le lányokat/nőket mert várok egy jelre hogy zöld utam van, manapság meg ez nagyon ritka mert füles nem hall semmit, vagy telefont nyomja esetleg hordába vannak barátnőkkel, vagy nagyon siet.
Ha nincs jel akkor nagy eséllyel megszívja a férfi
17/29 anonim válasza:
13
Pont most olvashattad, hogy (amúgy jogosan) a random leszólítások nem annyira nyerőek. És ez az "ahol szoktak", hát pont ezt kérdezem, hogy hol.
18/29 anonim válasza:
Ismerkedni, mikor még öltözködni sem tudnak? https://www.youtube.com/watch?v=a1roDLdjOco
19/29 anonim válasza:
Elsőnek érdemes tisztázni, hogy a férfiak alatt a magas, jóképű, izmos férfiakra gondolsz?
20/29 anonim válasza:
8 évig próbálkoztam élőben, fesztiválokon, klubbokban, de 1x csak 1x állt szóba velem 1 csaj és lett egy randi.
mindig 3-an mentünk haverokkal, mindkét srác jóképűbb volt nálam és persze az ott lévő több 100 vagy néhol 1000 közül is a lista végén cammogtam.
szóval így élőben feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!