Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerkednek a férfiak élőben, ennyire lusták hogy nem akarnak már kimenni ismerkedni?
15. Aki választ, az kezdeményezzen!
Mivel mindig a nő választ, ezért én ezt osztom.
Kapaszkodjatok meg: bevált.
"A nők bezzeg nem járnak internetre mert jóval kevesebb nő van ott.."
Lol? Soha nem volt még ennyi nő a neten mint manapság! És ezt most nem minősítem se jónak se rossznak, egyszerű tényként hozom fel. Kezdődött a youtube műsorokkal, liveokkal, majd twitch, rengeteg női streamer, de akár onlyfans, még sorolhatnám, rengeteg a női tartalomszolgáltató. Gamer nők is rengetegen vannak mivel manapság nemhogy nem ciki hanem kifejezetten divatos ez is. Arról nem is beszélve hogy mostanra a sok modern felfogású nő a tinderen vadászik, ami szintén internet alapú. Baromi sokak telóján ott figyel az az app. Meg amúgy is hatalmas wtf az egész kijelentés, hát nézz már meg egy reggeli buszjáratot, az összes csaj az okostelóját fogja bűvölni. És elárulom nem azért mert a snaket játszák.
Szóval kissé hibás megállapítás ez, főleg így 2023ra.
23
Ezt csinálják a nők, a 21-es szerintem utánozza őket
23. Megszán? Miért kéne engem megszánni? Nem, nem erről beszélek. Arról beszélek, hogy számonkérik rajtam, hogy én miért várok arra, hogy a nő kezdeményezzen.
Hát azért, mert ő választ. Ilyen egyszerű. Ha én választhatnék, akkor nyilván én kezdeményeznék. Régen is így volt, csak körítettek emellé egy ilyen sallangot, hogy a férfinek kell kezdeményeznie, és ez nagyon erősen beágyazódott a kultúrába. Pedig akkor is a nő választott. (ugye megvan a "kikosaraz" fogalma?)
Na, hát ennyit akartam mondani.
Ez nem a szánalomról szól. Te is mondhatsz nemet, ha valaki nem jön be, nem kötelező az első nőnél megállapodni, aki rádhajt.
És tényleg működik, legalábbis nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!