Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 170 alatt minek ismerkednek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 alatt minek ismerkednek a férfiak?

Figyelt kérdés
Úgyis lenézik, kiröhögik őket, akármit csinálnak, ha más nem, a hátuk mögött.
2023. jún. 5. 06:54
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem pont azért, amiért pl. egy 100kg feletti nő is, vagy a ronda nő, vagy a kopasz hapsi....Röhögni mindenki háta mögött lehet valamiért, biztosan te sem vagy olyan tökéletes, amilyennek hiszed magadat!
2023. jún. 5. 06:58
 2/35 anonim ***** válasza:
81%
A való életben nem így működik, de a magad fajta torzszülött elméjűeknek ezt aztán lehet mondani...
2023. jún. 5. 07:04
 3/35 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem kellene senkit sem leszólnod, mert ilyen alapon mindenkinek van valami kivetni valója, és akkor senki sem ismerkedhetne senkivel sem.
2023. jún. 5. 07:05
 4/35 anonim ***** válasza:
77%
Mindenki ugyanarra vágyik nagy vonalakban, függetlenül a külsejétől. Legalább van motivációja. Sokkal jobb mint amikor valaki eleve elrendeli magában, hogy neki úgyse lesz senkije és ez a kisugárzásán is látszik. Én se jöttem össze senkivel aki alacsonyabb volt tőlem de nagyon sok olyan alacsony pasit ismertem akik jó pasik voltak, jó kisugárzással, jó személyiséggel és arra gondoltam bár ne lennének ilyen alacsonyak, mert így csak az alacsony lányok járnak jól. 😅Egyáltalán nem nevettem ki őket. Mások se. Egyébként előbb utóbb mindenki megtalálja a hozzá illő párt csak motiváltnak kell maradni és nem megkeseredni. A jó kisugárzás fél siker.
2023. jún. 5. 07:14
 5/35 anonim ***** válasza:
84%
Csak a fogyatékosok röhögik ki a magasság miatt.
2023. jún. 5. 07:25
 6/35 anonim ***** válasza:
76%

A spanyol tanárom kb. 160 centi, akkora, mint én. De nem kéne kétszer mondani, annak a faszinak olyan kisugárzása van, okos, értelmes, van önbizalma, hobbija, élete.

A magasságáról senki nem tehet, arról viszont igen, hogy mennyire hagyja, hogy az az életét befolyásolja.

2023. jún. 5. 07:49
 7/35 anonim ***** válasza:
21%
Mert a nők azt hazudják nekik, hogy lehet esélyük alacsonyan is.
2023. jún. 5. 08:02
 8/35 anonim ***** válasza:
74%
Jaj tényleg, el is felejtettem, hogy csak az instára kirakott kapcsolat számít itt kapcsolatnak
2023. jún. 5. 08:04
 9/35 anonim ***** válasza:
79%
Én csak 30 vagyok. Mégis ismerkedek 😂
2023. jún. 5. 08:05
 10/35 anonim ***** válasza:
79%

Csak téged röhögnek ki 170 cm alatt.

Indoklás: incel vagy.

2023. jún. 5. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!