Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 alatt minek ismerkednek a férfiak?
22, ezt éppenséggel most is megteheted....
Jót tenne a társadalomnak is, meg a frusztrál komplexusaidnak is.
Aha, látjuk:D
És akkor mi a helyzet a 170 alatti pasikkal, akiknek van csaja? Ők még nem világosodtak meg? nem tudták, hogy lehetetlen, ezért becsajoztak?:D
15: Én alapvetően a motiválatlanságról, a céltalanságról írtam, csak példaként jegyeztem meg az igénytelenséget, ami már csak ezeknek az eredménye igazából.
Te pedig úgy vetted, hogy maga az igénytelenség a gond, és legyen valaki magabiztos mindenhogyan, akár férfi, akár nő.
Nem ez volt a lényeg, így most ki van forgatva a dolog. A lényeg a hozzászólás eleje volt, hogy sokan nincsenek magukkal rendben, és felülválasztanak társat, hogy az illető húzza ki őket, amiből sokszor az lesz, hogy ők húzzák vissza a másikat. Erre mondják, hogy energiavámpír.
Amit írsz azzal egyetértek, de az csak a magabiztosságról szól, én meg nem arra értettem. Lehet úgy is magabiztosnak lenni, hogy valaki belül üres, és a másiktól vár mindent.
Ne magadból - mármint az eltorzult undorító gondolkodásmódodból - indulj ki.
Nem mindenki ilyen megkeseredett, mint te.
"És akkor mi a helyzet a 170 alatti pasikkal, akiknek van csaja? "
Mert te ismersz olyat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!