Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 170 alatt minek ismerkednek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 alatt minek ismerkednek a férfiak?

Figyelt kérdés
Úgyis lenézik, kiröhögik őket, akármit csinálnak, ha más nem, a hátuk mögött.
2023. jún. 5. 06:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
60%

Van egy jó barátom, 160cm.

22 éves és 4 éve vannak együtt a barátnőjével. Nagyon jó a kapcsolatuk, szuperek együtt.

2023. jún. 5. 08:19
 12/35 anonim ***** válasza:
15%
Wow, ugyanaz a bullshitelés megy a legtöbb ember részéről, mint a témával foglalkozó angol nyelvű oldalakon. Azt hittem a magyarok szókimondóbbak.
2023. jún. 5. 08:20
 13/35 anonim ***** válasza:
73%
Párom, apám és tesóm is 165 cm körül van és mindnek van felesége, gyereke.
2023. jún. 5. 08:54
 14/35 anonim ***** válasza:
36%

Röhej az élni akarással, meg motivációval való érvelés. Rengeteg unatkozó nő van, akik azt várják a férfitól, hogy motivált legyen. Azt gondolják, ez a férfias, közben ők fogják majd lelakni az ilyen férfit, és még ők lesznek kiakadva, ha a férfi mellettük elpuhul, vagy ép folyton cseszteti őket.

Nagyon sok az ehhez hasonló abnormális elvárás.

Milyen alapon vár el valaki a másiktól valamit, ha ő motiválatlan, céltalan, lusta? Bezzeg aki őhozzá hasonló, az derogál neki ... az "nem férfias". :D

Nem ismerik magukat, de elvárás az bezzeg van. Először önismeret kellene, hogy ki való mellém, kivel tudok működni... és nem az ideálokat kell ész nélkül kergetni.

"A férfi akarjon élni" mondják. De közben a nő szinte mindent utál, utál dolgozni, utálja a konyhát, utál kedves lenni, és egy csomó dolgot. Ezt tartom pofátlanságnak.

Ez ugyanolyan probléma, mint a magasság miatti szelektálás. És még a férfiak a szemetek, amikor a szemük után mennek. :D Ez sem különb, dettó ugyanaz, csak be van csomagolva. Sok férfi is, de sok nő is igénytelen, és hanyag. Ahogy nem reális, hogy egy férfi bejárónőt keressen, úgy fordítva sem, hogy a férfi életkedvét, motivációját szívja le valaki állandóan.

Le lehet szavazni nyugodtan, ha ettől valaki boldog :)

2023. jún. 5. 08:56
 15/35 anonim ***** válasza:
73%
Nem 14-es. A férfi szeresse magát és legyen magabiztos. A nő is. Ez érezhető kifelé is és felülír sok más tényezőt. Én régen mindig tűsarkúban és nagyon csinos ruhákban jártam, 5 kg smink, tökéletes haj stb. Így magabiztos voltam de ezek nélkül nem. Nem voltam hajlandó sehova kimozdulni smink nélkül vagy mackó nadrágban. Aztán évek múlva megjött az eszem és szépen leadtam ezeket. Ma 0 sminkkel, kócos hajjal, tornacipő-mackónadrág- póló kombóban még magabiztosabban és komfortosabban érzem magam mint valaha és láss csodát pont ugyanúgy csorgatják a férfiak a nyálukat mint amikor még azon feszengtem, hogy jajj tökéletesen kell kinéznem...kisugárzás!
2023. jún. 5. 10:29
 16/35 A kérdező kommentje:
14: miért, neked még nem tűnt fel, hogy ma már KÖTELEZŐ úgy gondolnod magadra, hogy te egy ajándék vagy ennek a nyomorult világnak, bánjanak is úgy ve..bocs, VELED! Aki ezt nem tudja elfogadni, az szűklátókörű, komplexusos, magával van baja! Ahogy írom ezeket, kicsit elszomorodom, hogy mekkora árat fogunk mi, emberek még fizetni ezért az elmúlt 15-20 évért, amióta ez elharapózott. Ugyanis ez nem reális hozzáállás. Nagyon nem. Na mindegy! Szűklátókörű vagyok, akinek nyilván magával van baja.
2023. jún. 5. 10:38
 17/35 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező nem, nem kell elszállva légy. Egy egészséges mértékű önszeretet és reális önkritika. De egy külső hiba miatt értéktelennek gondolni magunkat hülyeség. A legtöbb dolgon simán lehet változtatni. A magasságon nem, és? Ott a többi. Nem csak a magasságból áll egy ember.
2023. jún. 5. 11:01
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
170 micsoda? Hüvelyk? Cm? Könyök? Ezer ft nettó havibér?
2023. jún. 5. 11:08
 19/35 A kérdező kommentje:
Na, végre valaki megkérdezte! Hát NÉGYZETMÉTER!
2023. jún. 5. 11:23
 20/35 anonim ***** válasza:

Év

2023. jún. 5. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!