Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak. Ismerkednétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Ismerkednétek olyan nővel, aki kopaszodik?

Figyelt kérdés

Egy éve váltam el. Szeretnék lassan újra párt keresni. Gondoltam, hogy regisztrálok társkeresőbe. Viszont hátul a fejtetőmhöz közel van egy nagy tenyérnyi folt, ahol alig van hajam. Genetikai eredetű. Nagyon kevés haja volt anyukámnak és anyai nagymamámnak is idősebb korukra. de nekik mindenütt kevés. Viszont nem voltak kopaszok. Sok mindent kipróbáltam már, eddig sikertelenül. Ha nektek bejönne valaki arcra és alakra is, a kopaszodás miatt visszalépnétek az ismerkedéstől?

54 N

2022. nov. 14. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
50 felett már örül szerintem az ember, ha van a másiknak legalább egy-két foga.
2022. nov. 14. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Minoxidilt, hajbeültetést biztos nem próbáltad. Amugy en a helyedben mar nem keresnek tarsat. A toled idosebb 60as pasik is jol karbantartott 40es nokrol almodoznak, te mar biztos csak valami szamar lennel ló helyett. Elvárás hogy kiszolgald oket és biztosíték egy ápolónőre. Elhiheted, ok semmit se viszonoznanak. Ha te lennel beteg, mehetnel az utcara. Azt javaslom eld az eleted, gyujts oregkorodra, rendezd az idoskorod es alkalmi kalandokba menj csak bele.
2022. nov. 14. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Azért a kettes nem kicsit halott már belülről.
2022. nov. 14. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Alulról is? 😛
2022. nov. 14. 19:17
 5/9 A kérdező kommentje:
2. A hajbeültetés túl drága számomra. Azért én még reménykedem. Hátha még ilyen idős korban is lehet normális társat találni. Nem csak alkalmit.
2022. nov. 14. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

3-as, lehet de sajnos elég reális az amit felvázolt.

Ha a kérdező szerencsés akkor talál normális embert aki szereti és megbecsüli de az a típus házas és nem válik el.

2022. nov. 14. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha összeségében rendben vagy,arc,kedvesség, alkat, stb.,...
2022. nov. 14. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbálj süngombát, ájurvédikus teák között keress a hajra valót. Samponnak hasznalj termeszetes bio sampont és semmi mást.
2022. nov. 14. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Én beruháznék egy jó minőségű parókára
2022. nov. 14. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!