Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miértt érzem ezt? Miért nem ismerkednek velem?
Szóval lehet rossz kategória, de mégis problémának érzem…
Elsőként a sztori leglényegesebb dolga: az illetővel NEM vagyunk együtt
Jelenleg külföldön gyakorlatozok, pezsgő fiatal élet, bulik minden. Nem lenne ellenemre kicsit élni. Pár hónap és megyek vissza. Kiutam előtt megismertem valakit, nagyon jól elvagyunk, bármelyikünk bármit csinálhat, nem vagyunk korlátozva (de nem beszélünk róla a másiknak ha történik valami)
Nekem is volt hosszú kapcsolatom, kicsit élnék….DE NEM SIKERÜL
Rengeteg buliban voltam és senki mégcsak megsem szólított…tini koromban ezzel sose volr bajom, sok mindenkinek tetszettem. Szerintem a. Jelenlegi periódusom az életemben a legkirályabb, edzem, egészséges, magamhoz képest korrektül néz ki
Szabályosan irigy vagyok másokra…mindenki kavargat körülöttem, de nekem senki…közben meg az az érzésem is van hogy lenne egy tök jó kapcsolati potenciálom, nem is vágyok erre…tehát kicsit összezavarodtam mert mindenki él mellettem, engem pedig senki sem vesz észre, közben meg van is “valakim” félig
A régi kapcsolatomban nem szerettek. Jó lenne kicsit flörtölni stb…nincs ráírva a fejemre, nem akarom ezt görcsösen
Miért nem megy? Úgy elképzeltem hogy na majd külföldön…erre semmi
És sőt, régen sok külföldi kalandom is volt
Sokat járunk bulizni
Nem találom már a vonatkozó mémet, de valahogy úgy szólt, hogy ha ilyen nő vagy: [link]
Ne akarj ilyen kapcsolatot: [link]
Nem is értem mi a problémád. Ha figyelsz magadra, keveset piálsz, egészségesen étkezel, akkor még akár 50 éves korodig jó nő lehetsz, addigra meg úgyis meghalhatsz egy csomó dologban meg már nem az lesz a legfontosabb, hogy nem akart senki komoly kapcsolatot egy ribitől.
5. Erre én is csak ezt tudom mondani. Nem mindig kell az embernek kiélnie magát, mert az érzelmi kiégéshez is vezethet. Utána meg az ember nem tud normálisan kommunikálni a kapcsolatban vagy benne lenni.
Láttam már sok ilyet, eléggé szomorú. 😅
Mennyi idős vagy? Mondjuk az sem derült ki hogy férfi vagy nő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!