Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magas pozícióban lévő, nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas pozícióban lévő, nagy pénzeket kaszáló mérnök-informatikusok hol ismerkednek?

Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 18:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a rosszlanyokon.
2022. nov. 1. 18:17
 2/16 Noren1989 ***** válasza:
81%
Én meg csak itt :D
2022. nov. 1. 18:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Tarskereso.
2022. nov. 1. 18:28
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
szakadj már le a mérnökinformatikusokról, ők nem egy külön faj 😅
2022. nov. 1. 18:30
 5/16 anonim ***** válasza:
71%
Hagyd abba a spamelest.
2022. nov. 1. 18:36
 6/16 anonim ***** válasza:
66%

Szakadár vagy!

A gépészek jobbak!!!!

2022. nov. 1. 18:36
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Mérnökinfós voltam. Most, akik így eszembe jutnak:

Két ismerősöm vallási közösségben. (Házasok, de egy éven belül)

Három ismerősöm társkeresőn próbálkozik, ők nem voltak eddig sikeresek.

Öt ismerősöm egyetemen, hárman másik egyetemről. A másik kettő egy pár és az egyikük lány, ha ez számít. (négyen házasok).

Másik három ismerősöm ismerősökön keresztül. (Egy házas, egy eljegyzett).

Egy srác táncklubban.

Egy srác wow-n. (Házasok)

Egy srác futókörben.

Egy másik falmászáson.

Illetve egy zenekaron. (Házasok)

Egy közgazdászképzésen másoddiplomakémt (Jegyesek).

2022. nov. 1. 18:44
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
Bocsi három pár van vallási közösségből. És én is egyetem alatt találtam párt. És amúgy van két kollégám, akikről tudom, hogy a cégen belül találtak párt. Meg az előző helyemen is volt egy ilyen pár.
2022. nov. 1. 18:46
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Meg amúgy most beugrott még két ismerősöm társkeresőről (az egyikük lány, a másikuknak van két 18-20 éves gyereke az előző kapcsolatából), akik amúgy még együtt vannak.

Meg amúgy az egyik projekt managerem is szerintem vallási közösségben ismerkedett, mert a feleségével mindketten annyira vallásosak voltak, hogy fogamzásgátlást sem alkalmaztak. De ez csak tipp.

2022. nov. 1. 18:51
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az előző három hozzászóló vagyok, szerintem amúgy arányokat ne nézzetek, mert azzal senki nem fog dicsekedni, hogy közösségi médiában ismerkedett meg, de azzal igen, hogy egyetem óta együtt vannak, vagy hogy egy vallási közösséghez tartoznak.
2022. nov. 1. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!