Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magas pozícióban lévő, nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas pozícióban lévő, nagy pénzeket kaszáló mérnök-informatikusok hol ismerkednek?

Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 18:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
A kék osztriga bàrban,az pont nekik való.
2022. nov. 1. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én Tindereztem anno, ott ismertem meg a jelenlegit és az exemet is. De a férjem is szakmabeli, voltunk is kollégák egy évig.

Amúgy nem kaszálunk olyan hatalmas pénzeket. Mármint a gyári melóhoz képest értem, hogy sok, de azért ilyen infláció mellett egymillió alatti összeget soknak tartani... Nevezzük élhetőnek.

2022. nov. 1. 20:47
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
Valami kockaösszejövetelen nézik beöltözve a harry pottert, vagy a star trekket.
2022. nov. 1. 20:58
 14/16 anonim ***** válasza:
24%

Villamosmérnök vagyok, de némileg a kérdésben említett terület némileg rokon szakma.

Szóval, a kérdésre a válasz: sehol.

De tényleg.

Egyszerűen nem tudok megfelelni a korombéli nőknek.... tudomásul vettem, ez van.

22F

2022. nov. 1. 22:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A férjem 7 évvel ezelőtt pl egy közös barátunk kerti partiján ismerkedett meg velem.
2022. nov. 2. 09:02
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
30 felett már könnyebb, sok férfi csak akkor kell el, amikor jól kereső apa kell, meg gyereket akarnak vállalni. Sok férfit nem tartanak vonzónak tiniként, és 20-30 között, de amikor már családalapítás kell muszáj lealjasodni a szintjükre ,ha gyereket akarnak vállalni.
2022. nov. 2. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!