Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendes férfiak hol ismerkednek?
Figyelt kérdés
Rendes alatt azt értem, hogy tisztességes, becsületes, nem nőzik, pláne nem k.vázik, nem iszik-drogozik, ja és nem is tippmixezik.
Ellenben van rendes munkája és tud és akar félretenni.
A mai világban teljesen becsületesnek lenni? Szinte lehetetlen...
amiket te felsoroltál azok kifejezetten csak párkapcsolatra értendők, ugyanis az élet többi területén ezeket nehéz betartani, kivéve a k*rvázást.
márc. 6. 08:54
12/29 anonim válasza:
Egyrészt, rendes férfival kb bárhol találkozni élőben, másrészt te is tudod, hogy nem azon múlott amiket felsoroltál, hogy nem jöttél össze "nem rendes" férfival.
márc. 6. 09:46
13/29 anonim válasza:
A Tippmixezés csak akkor rosszfiús ha nyersz, minden más esetben szimpla balfaxság. Mondom ezt úgy hogy magam is játszottam kevés sikerrel.
márc. 6. 11:57
14/29 anonim válasza:
Én társkeresőn, egész pontosan Bumble-ön találtam olyat, aki megfelel ezeknek a kritériumoknak. A lényeg az, hogy te se felszínesen húzogass jobbra profilokat, tudj olvasni a sorok között és olvasd el rendesen az adatlapokat (pl. van nőismerősöm, aki szenved a Bumble-ön, de ő tipikusan az, aki csak olyannak hajlandó írni, aki pár kép alapján instans bugyinedvesítő kategória, tipikus médiaideál jópasi...).
márc. 6. 12:38
15/29 A kérdező kommentje:
Bumble-t még nem próbáltam, de köszi a tippet!
Amúgy nagy kár, ha már ilyen férfiakat nem találni sehol, és "rejtőzködnek".
márc. 6. 13:00
16/29 anonim válasza:
Valahogy ezek a tünemény nők is rejtőzködnek akik kapcsolatot szeretnének...
Ugyanis hétköznap maximum 1 üzletben láthatod, vagy ha elmentek egymás mellett az autóval...
Szóval, arra, hogy "hol" ismerjük meg a másikat arra nagyon kevés a lehetőség.
Mindenki várja a csodát, h 1 nap majd "bekopogtat"
Viszont aki nem jár sehová, annak max a net marad.
márc. 6. 13:04
17/29 anonim válasza:
#16: Hagyjuk már, ha jársz is valahová, de tele van full flegma férfival/nővel a hely, mert ők csak instamodellekkel hajlandóak ismerkedni, akkor mit számít? Csak látod, hogy szemez vagy mosolyog rád valaki vagy hogy nem tetszik, hogy közeledsz hozzá. Ez nem ilyen egyszerű, hogy majd elmegyek kondizni, táncolni, biciklizni stb és már lesz bőven kiből válogatni.
márc. 6. 14:02
18/29 anonim válasza:
ezt is hagyjuk inkább amit te mondasz... :)
Itt csak arról van szó, hogy még is hol a jó francba ismerkedjenek meg akkor az emberek?
Mert részedről ezek alapján sehol.-
márc. 6. 14:06
19/29 anonim válasza:
#18: Ez így van, sehol amennyiben: nem jöttél össze senkivel suli alatt, illetve nincs baráti társaságod vagy olyan barát/ismerős, aki bemutatna valakinek. Nincs erre kialakított hely, felnőttek nem nagyon szoktak csak így az utcán vagy valahol spontán ismerkedni. Lehet a fiatalabbak sem, idősebbeket láttam leszólítani másokat csak úgy beszélgetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!