Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak akik esküsznek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik esküsznek hogy autó nélkül nők előtt mutatkozni sem lehet, azok milyen típusú nőkkel ismerkednek?

Figyelt kérdés

Nem lehet hogy nekik azért ez a tapasztalatuk mert egy bizonyos női csoportot céloznak ismerkedéskor és ez a specifikus csoportja a nőknek tényleg szóba sem áll velük autó nélkül?

Mert rengeteg más férfi meg állítja, hogy neki ez nem játszik közre ismerkedéskor sőt nők is, nők közt akár még olyan is akit az sem érdekli van e egyáltalán jogsija a pasinak.

2024. jan. 27. 23:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
7%
Kozep iskolas -kezdo egyetemista lanyoknal nem feltetlen kell kocsi de ha van hamarabb copnak az lehetseges.
2024. jan. 27. 23:33
 2/18 A kérdező kommentje:

# 1

azért sz*pnak mert autóval mész? és ha taxival?

2024. jan. 27. 23:40
 3/18 anonim ***** válasza:
29%
Taxiban nem szopnak
2024. jan. 27. 23:40
 4/18 A kérdező kommentje:

# 3

oké már értem logikailag. Szóval nem lehet várni a sz*pással amíg hazaérünk és kényelmesen, hangulatosan az ágyban vagyunk, hanem rögtön a kocsiban kell. És ezért "hasznos" ha van kocsi mert abban már a szórakozóhely parkolójában lehet.

2024. jan. 27. 23:43
 5/18 anonim ***** válasza:
13%
#4 Én az egyes válaszá vittem tovább. Középiskolás, egyetemista csajoknál, srácoknál nem alap hogy van kégli ahova felmentek bármikor. Ezért jó ha van kocsi. Pl.
2024. jan. 27. 23:45
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a biciklis fiúk tetszenek, akik tudnak biciklizni.
2024. jan. 27. 23:52
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Bulihelyen mindig megkérdezi a csaj h van e kocsim.Még jó hogy van
2024. jan. 27. 23:52
 8/18 A kérdező kommentje:

# 7

mi a véleményed olyan nőkről akiket nem érdekel a kocsid?

2024. jan. 27. 23:59
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, tudod van kereslet-kínálati piac. Nem minden nő kaphat magának olyan pasit, aki a legjobb csajok elvárásainak is megfelel (mert abból kevesebb van, és nyilván a legjobb csajokkal vannak)
2024. jan. 28. 00:08
 10/18 A kérdező kommentje:

# 9

Ezeket a legjobb csajokat részletezd egy kicsit külső de főleg belső jellembeli tulajdonságaik alapján hogy mindenki értse.

2024. jan. 28. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!