Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak akik esküsznek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik esküsznek hogy autó nélkül nők előtt mutatkozni sem lehet, azok milyen típusú nőkkel ismerkednek?

Figyelt kérdés

Nem lehet hogy nekik azért ez a tapasztalatuk mert egy bizonyos női csoportot céloznak ismerkedéskor és ez a specifikus csoportja a nőknek tényleg szóba sem áll velük autó nélkül?

Mert rengeteg más férfi meg állítja, hogy neki ez nem játszik közre ismerkedéskor sőt nők is, nők közt akár még olyan is akit az sem érdekli van e egyáltalán jogsija a pasinak.

2024. jan. 27. 23:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%
Falusiak, autóban szopik fétisesek, újgazdagok, tömegközlekedés fóbiások, autóimádók, hamarosan gyereket akarók és messze van az ovi és minden, buliban direkt autókulcsra izgulók, stb lehetőségek.
2024. jan. 28. 00:27
 12/18 anonim ***** válasza:
3 FakeTaxi🤣
2024. jan. 28. 08:11
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

Szép arcú, intelligens lányokkal ismerkedtem mindig is, hogy a kocsi ebben mennyi szerepet játszott, nem tudom, de tény, hogy ma szerintem már alap, ha nem akarod, hogy a fél napod rámenjen pl. ügyintézésre. Egyébként én sokszor bicajozom, akkor is megnéznek nők, szóval talán nem a kocsi a siker kulcsa.

24/F.

2024. jan. 28. 10:09
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Lehet mutatkozni, sőt, csajozni is lehet. De amikor Pesten éltem, akkor is volt autóm, hogy hétvégén el tudjak utazni a szüleimhez, vagy csak kirándulni. Igaz, hogy kocka lada, aminek már akkor is utánaköptek,de hozott-vitt és nem követelőzött.

Ha most ott élnék, akkor is lenne egy 300 ezer forintos Swiftem legalább, hogy mobil lehessek.

Nem értem ezt az autós-nőzős fikázást. Főleg annak fényében, hogy a tömegközlekedés épp most kezd bedőlni az országban.

Egy jogosítvány durván 550e Ft. Egy 20 éves suzikit megkapsz 450-ért, az még 5 évig biztos autó marad, ha ütöd-vágod, akkor is. Ha most kezdesz el dolgozni, nettó 350-et szinte bármelyik nagyobb multinál megkeresed, mert még szja-t se kell fizetned. Betanított munkával. Egy év alatt össze tudod rakni a dohányt a jogsira is és a verdára is. Csak nem 80 ezres csukákra, meg márkás szettekre kell elbszni a lóvét, vagymeg minőségi töményekre a hétvégi kanbulikon.

Ha ezen múlna hogy dughassak, én bizony nem a gyk-ra írogatnék sértődötten, hogy az anyagias lányok nem cummantanak le, ha sárga busszal megyek randira. Azt azért hozzáfűzném, hogy amikor én voltam 18, még kevesebben engedhettek meg maguknak autót. Mégis találtam barátnőt, aki franciázott velem.

2024. jan. 28. 10:22
 15/18 anonim ***** válasza:

"a legjobb csajokat részletezd egy kicsit külső de főleg belső jellembeli tulajdonságaik alapján"

Nem kell ezt ragozni. Mindenki látott már szép nőt. Tudod a testarányok, derék-csípő kerület, combok hossza, kerek feszes cici, formás popó, nagy szemek, kicsi orr, kecses állkapocs, kerek homlok, szép kézfej és ujjak

Jellembeli dolgok: Nyitott, őszinte, megbízható, barátságos, ambiciózus, intelligens (ehhez gyakran kifinomult humorérzék is társul) + tanult (mindegy hogy iskolában vagy azon kívül), kitartó, sikeres.

2024. jan. 28. 10:26
 16/18 anonim ***** válasza:
6. minden fiú tud biciklizni, ne trollkodj!
2024. jan. 28. 11:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Autista (autó-ista) típusú nőkkel.
2024. jan. 28. 11:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nincs autóm. Viszont szerencsém volt már nem egy szépséges és jóságos csajhoz 😋
2024. jan. 28. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!