Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek szerint a férfiak között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint a férfiak között is vannak olyanok akik pénzügyileg lehúzzák a társukat?

Figyelt kérdés
[link]
2024. márc. 1. 22:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
45%

Nem akarok genyó lenni, de a nőkre nézve oltári nagy szégyen hogy ilyen pasikával összejönnek, meg főleg hogy benne is maradnak egy ilyen kapcsolatban.

Konkrétan nekik tökéletes választás egy "férfiak szégyene", egy naplopó kis senki, majd büszkén említik hogy neki van pasija.

Én férfi létemre a föld alá sűlyednék ha 5Ft-ot kérnék a páromtól. Lehúzni egy nőt? :D Oké, vannak életképtelen gyökerek! Viszont... könyörgöm! Hogy acsába tudtok együtt lenni egy ekkora lúzerrel? Bakker, nektek semmi önbecsülésetek sincs? Nem néztek tükörbe? Férfi! Mondom férfi! Mond nektek ez a fogalom valamit? Gyanítom hogy az otthoni mintát követitek, vagy ezt az ultra bullshit nyugati vér liberális agyhalált, hogy hát mindenkit el kell fogadni. Lófszt kell, legyen már elvárásotok!

2024. márc. 3. 23:25
 32/35 anonim ***** válasza:
70%

"A lehúzott nőket kérdezem: Mit tudnak ezek az Alfák? "

Ezek nem alfák. SOkszor lusta, alkesz férjek, akik nem, vagy csak néha dolgoznak.

És nem, egyáltalán nem ritka dolog, hogy a nőket kihazsnáló pasi egy kapcsolatban. A fentebb említett csak egy típus, van többfajta is.

2024. márc. 4. 00:27
 33/35 anonim ***** válasza:
0%
32. Nem, nincs több fajta. A lehúzós gyökér, az pontosan az életképtelen lehúzós gyökér. Fsz méret, csillag szemet, eszményi test... tök mindegy, egy lyukas garast sem ér a csávó. Ha neked a szexuális szükségleteid előrébb vannak, akkor fizesd meg az árát. A csávóka megdug, élvezkedik, na meg még le is húz. Te fizetsz, a szopó rolleren közlekedsz, ráadásul még nem is számíthatsz rá mint férfire. Főnyeremény! :D Ultra vicces hogy egy "féfinak" a nője fizeti a benzint, mert akkora lúzer hogy 2dl üzemanyagra sincs pénze! Az őskorba te jártál volna vadászni, ez a naplopó meg a barlangban döglött volna egész nap! :D Én innen csak gratulálni tudok minden ilyen nőnek, aki büszkén vállalja hogy ilyen lúzerrel él együtt.
2024. márc. 4. 06:48
 34/35 anonim ***** válasza:

Ennek azért mélyebb gyökerei vannak, van egy fajta pszichológiája. Én már értem sok önismeret és terápia után, miért voltam benne.

Nem akarok litániát írni, de meghatározó a gyerekkor.

Nekem mindig küzdeni kellett a figyelemért, elismerésért az apámtól. Csak akkor kaptam kedves szavakat, ha a legjobb voltam. Példa: mikor országos versenyen második lettem, gratuláció helyett"ú, kislányom, ez rosszabb mint utolsónak lenni, na majd legközelebb" Brutál jóbalakom volt mindig, szerettek a fiúk, apám" Ne szállj el magadtól, az orrodat majd meg kell műteni, az kicsit ferde" Vagy "vedd le azt a szemüveget, hogy nézel ki, vegyünk kontaktlencsét". Millió ilyet tudnék írni, rettenetesen önbizalomhiányos felnőtt lettem, tele szorongással és bizonyítási vággyal, aki nem hiszi el, hogy elég jó lehet bárkinek is. Szépen hoztam ezt magammal a kapcsolataimba, akár mint valakinek a beosztottja, akár a párja. Folyanatos bizonyítási kényszerben voltam. Meg akartam felelni. Nem ilyen fekete-fehér ez. Jobbnál jobb férfiak próbálkoztak, de én a volt férjemet váladztottam, mert emlékeztetett az apámra. Hiába nem voltam boldog, az agyunk ahhoz ragaszkodik, amit ismer, mert ez jelenti számára tudat alatt a biztonságot.

2024. márc. 12. 15:18
 35/35 anonim ***** válasza:
66%

33

" Fsz méret, csillag szemet, eszményi test.."

Lófszt! Ronda, igénytelen pasik is ugyanúgy tudnak lehuzósok lenni.

2024. márc. 12. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!