Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőket miért vetik meg ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket miért vetik meg ha nem akarnak pénzügyileg instabil férfiakat párnak?

Figyelt kérdés
Teljesen úgy van ez beállítva hogy nőként lelketlen vagy ha ilyen értelemben előrelátóan gondolkodsz.

2024. jan. 28. 21:23
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
49%
Csak az veti meg akinek semmilye nincs...frusztrált.
2024. jan. 28. 21:24
 2/32 anonim ***** válasza:
19%
Azért, mert "elvárható amit én is nyújtani tudok", ebben az is benne van, hogy engem egyáltalán nem érdekel a párom pénzügyi helyzete, akkor tehát az enyém se érdekelje a páromat. (mondjuk az enyém nem is kérdezte sosem, mennyit keresek)
2024. jan. 28. 21:25
 3/32 anonim ***** válasza:
37%
Nem vetem meg, csak akkor legyen pénzügyileg azon a szinten, amilyen párt akar magának. :) Az aranyásót meg őszintén szólva ki nem veti meg? :D
2024. jan. 28. 21:30
 4/32 anonim ***** válasza:
23%
Nem vetem meg, csak nekem te nem kellenél. És nem azért mert anyagias vagy.
2024. jan. 28. 21:30
 5/32 anonim ***** válasza:
21%
Mert ha összeismerkednek és bejön neki mint férfi mondjuk társaság által és azért nem ad esélyt, mert kevesebbet keres anélkül, hogy tudná, hogy milyen ember (célratörő, ügyes) akkor magával TOLHAT ki. Én személy szerint nem nézem le őket és férfiakban sem inkább nem értem, hogy hová akar valaki ismerkedni katalógus alapján. Hogyan lehet úgy, hogy kipipálsz, kiikszelsz valakit egyből? Nem értem komolyan.
2024. jan. 28. 21:31
 6/32 anonim ***** válasza:
45%
1 vagyok. Én ugyan azt nyújtom amit elvárok...van így is pár pasi akinek nem tetszett hogy többre vágyok mint ő.
2024. jan. 28. 21:33
 7/32 anonim ***** válasza:
39%

Engem teljesen hidegen hagy hogy ki vet meg …..

A férjem stabil anyagilag.

Több diplomás vállalkozó.

Tényleg nem érdekel senki véleménye.

2024. jan. 28. 21:36
 8/32 anonim ***** válasza:
72%

Azért mert van egy olyan társadalmi konszenzus, hogy juuuuj a pénz az nem számít.

Szeretném jelezni, hogy aki külső alapján IS válogat, az sokkal kevésbé releváns (de ugyanannyira legitim) szempontokat vesz figyelembe. Az, hogy egy férfi hány centi magasra nőtt vagy egy nő mellkasán mennyi zsírszövet található, konkrétan semmit nem mond el az adott emberről. Az ellenben, hogy ki mit dolgozik, hogyan áll a munkához, mik a tervei, milyen életmódot folytat, milyen családból jött sokkal többet elárul róla. Nem mondom, hogy mindent, de a magasságnál meg a mellméretnél mindenképpen többet.

Valahogy észre kéne venni, hogy ahogy a külsőt érintő kritériumok teljesen validnak számítanak, úgy az anyagiak terén támasztott elvárások is abszolút normálisak. És ahogy nem leszel felszínes azért, mert egy számodra taszító embert visszautasítasz, úgy nem leszel anyagias attól, hogy fontos a párod anyagi helyzete.

2024. jan. 28. 21:46
 9/32 anonim ***** válasza:
44%
Csak a lúzerek vetik meg.
2024. jan. 28. 21:56
 10/32 anonim ***** válasza:
87%
Pénzügyileg instabil ember nálam azt jelenti, hogy hónapról hónapra él egyszobás lakasban, vagy hiába vannak milliói herdálja a pénzt és nem előrelátó. Azért nem lennék egyikkel se.
2024. jan. 28. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!