Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet, hogy egy érzelmileg instabil lány őszintén szeret majd utál?
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 09:35
1/9 anonim válasza:
Érzelmileg instabil, tehát igen.
2/9 anonim válasza:
Ezt jelenti az érzelmi instabilitás.
3/9 A kérdező kommentje:
Mindenesetre még sosem éreztem magam ilyen szarul.
2023. aug. 17. 09:46
4/9 anonim válasza:
Te a lány vagy, vagy a kiszemeltje?
Amúgy igen, én is éreztem hasonlót. Nehéz időszak volt, harag már nincs bennem, de az biztos, hogy sokáig rettentő szélsőséges érzelmek kavarogtak bennem.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem a lány vagyok. Nagyon sokat voltunk együtt, de legutóbb olyan durva dolgokat mondott, amiket ki nem néztem volna belőle soha. Azóta nem is beszélünk, meg nagyon rosszul érzem magam.
2023. aug. 17. 09:52
6/9 anonim válasza:
Az nem csak instabil ha nem boderline.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát így utólag visszagondolva esélyes. Csak az a baj, hogy nagyon bele voltam zúgva. :(
2023. aug. 17. 11:42
8/9 anonim válasza:
Na, hát örülj neki, hogy csak voltál, és már nem vagy. A jövőben pedig kerüld el a defektes lányokat, ha jót akarsz magadnak.
9/9 A kérdező kommentje:
Még vagyok is talán.
2023. aug. 17. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!