Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint a férfiak között is vannak olyanok akik pénzügyileg lehúzzák a társukat?
2024. márc. 1. 22:35
11/35 anonim válasza:
Igazság szerint nem is értik, de nem is akarják megérteni a másikat. Alacsony EQ és IQ szint, ez van.
12/35 anonim válasza:
Igen, vannak. A saját környezetemben is láttam rá jó pár példát. Egyik barátnőm - 30-as korosztály - konkrétan milliókat bukott egy párkapcsolatán.
13/35 MolotovPunk válasza:
Igen a pasik között is van olyan, azonban általában akik lehúzós emberrel képesek párkapcsolatban maradni akár évekig, azoknál van baj a toronyban rendesen. Én pl. személy szerint nem jönnék össze olyan nővel, aki pl. évek óta nem dolgozik, csak úgy elvan.
15/35 anonim válasza:
"Azért lássuk be, hogy több nőre jellemző az aranyásás mint pasira."
A pasik már a kialakult biztos kapcsolatban kezdik kihasználni anyagilag a másikat.
16/35 anonim válasza:
Csajok szóljatok ha van üresedés lehúzós szerepre.
17/35 anonim válasza:
15. válaszolónak igaza van. Terápia előtt sok évet éltem anyagi bàntalmazó kapcsolatban. Az én kerestem ment nőként a számlákra, házhitelre,a gyerekek ruha, ebédbef., kaja, gyógyszer, táborára, MINDIG, az övé meg az autó (ő vezethet nálunk csak, mert rossz a szemem) költségein és.némi étel vásárláson kívűl ki tudja hová lett. A hobbijára, míg nekem csak itthoni hajfestésre, körömre jutott, évekig semmit sem tudtam így magamra költeni. Nem hagytam annyiban, kétszer is voltunk szakembernél, jobb a helyzet, de ha nem figyelek, mindig visszarendeződik. A fiútestvérééknél ugyanez. Meg pl.csak akkor utaztunk bárhovà évekig, ha a nő fizette, megszervezte. 5 barátnőm gyeses dolgai a volt anno belatásom, S kb 6 éve 3 nak ugyanez a sors jutott, plusz gyes alatt nem kaptunk pénzt (az egy év volt) a férjünktöl, egyőnk se, mindig kuncsorognunk kellett pl játékra, gyerek szükségekre is, nemhogy magunkra. Kiszolgáltatott helyzet volt, mind megbeszéltük, hogy soha többet....
18/35 anonim válasza:
Rengeteg élősködő pasas is van, hiába tagadják előszeretettel. De az adott nőtől függ, hogy mennyire hagyja, hogy kihasználják.
19/35 anonim válasza:
Én kivettem egy albit, de az exem mégsem költözött össze velem. Pedig úgy volt…..
Viszont járt hozzám zuhanyozni, szexelni, meg enni 🙃🙃😂😂😂
De a papahotelt nem hagyta el.
Egyszer béna volt, esemény utáni tablettát kellett bevennem. Persze hogy az is az én felelősségem volt, nem az övé. Akkor eltűnt 2 hétre, nehogy neki kelljen belefizetnie valamit……
Összesen kb 1 milliót veszítettem el a spórolt pénzemből, nekem senki többet ne mondja hogy a nők aranyásók , mert a pasik ugyanolyan mocskos módon le tudnak húzni, és rohangálnak a felelősség elől. 😂😂😂
20/35 anonim válasza:
Rengeteg. Főleg az ingyenélők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!