Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik titeket, hogy vonzanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik titeket, hogy vonzanak az olyan nők akik pénzügyileg jobban állnak mint ti?

Figyelt kérdés
Esetleg mit szoltok egy olyan esethez ha összeismerkedtek valakivel,nagyon szimpatikus nektek ez igy az elején,majd kiderül,hogy a csajnak már háza meg autoja van.(reméllem nem sértek meg senkit)
2019. júl. 31. 21:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Ha ot nem zavarja h em rosszabbul allok akkor engem se csak ne higyje h emiatt parancsolgathat mert az mar nem kapcsolat
2019. júl. 31. 21:09
 2/18 anonim válasza:
75%
nálunk hamarabb volt barátnőmnek autója és lakása, de nem okozott gondot
2019. júl. 31. 21:10
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen hidegen hagynak az anyagiak.

Nem ezt nézem.

Ami azt illeti nem fogok megváltozni a kedvéért, ha ő kaviárt eszik és rendezvényekre jár ahová csak milliós öltönybe lehet elkísérni akkor elmegy majd nélkülem, ugyanis nem vágyok olyan társaságra.

Egy kapcsolatban engem a másik személye mozgat meg, nem pedig az ismerősei.

2019. júl. 31. 21:11
 4/18 anonim ***** válasza:

Ha őt nem zavarja, hogy nekem "csak" annyim van, amennyi, akkor engem nem zavarna! Biztos nem az anyagi helyzete miatt tartanám vonzónak és nem azért talalkoznék vele.

48+Ffi

2019. júl. 31. 21:19
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Nálam csak többet kereshet, mert engem kb. éhbéren tartanak, pedig nem közmunka, vagy gyár.

Mindegy, ezt az életet már beszoptam. 1 dobásom van még, az utolsó dobás.

2019. júl. 31. 21:33
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem sértessz meg, nekem is van autóm, házam meg 2 van most.

33/f

2019. júl. 31. 21:35
 7/18 Noren1989 ***** válasza:
0%

Nos, szerintem tisztes munkával nehezebb nálam jobban állni, szóval....elgondolkoznék, hogy hogy is sikerült mindezt összehozni.

Ha erre van valamilyen, normális indok a diggerkedésen, vagy az /örököltem/-en kívül, akkor persze folytatnám az ismerkedést.

Nem az anyagiak a probléma, hanem a hozzájutás módja, mielőtt megköveznétek.

2019. júl. 31. 21:41
 8/18 A kérdező kommentje:
Hm mondasz valamit ezzel:)))
2019. júl. 31. 21:44
 9/18 anonim ***** válasza:
24%

Abból csak baj van. Férfi részről a megalázottság,

Női részről a fölényeskedés. Egyszerűen nem ez a természet rendje! Egy nő fel akar és fel is kell néznie egy férfire.

Ha nem tud minimum annyit vagy többet keresni, az nem müködik...

2019. júl. 31. 21:46
 10/18 anonim ***** válasza:
25%

Tisztességesen nem lehet sokat keresni, csak max 1-2 embernek. A többiek "adóval trükköznek" meg ilyesmik.

2019. júl. 31. 21:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!