Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik titeket, hogy vonzanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik titeket, hogy vonzanak az olyan nők akik pénzügyileg jobban állnak mint ti?

Figyelt kérdés
Esetleg mit szoltok egy olyan esethez ha összeismerkedtek valakivel,nagyon szimpatikus nektek ez igy az elején,majd kiderül,hogy a csajnak már háza meg autoja van.(reméllem nem sértek meg senkit)
2019. júl. 31. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

#7. Szerintem, ha kizárható amit kilenc is írt, miszerint egy hitvány pórként kezel, szerintem akkor is folytathatnád.

33/f

2019. júl. 31. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

Én nő vagyok, és nem kell felnéznem senkire.

Mészáros Lőrincnek valag sok pénze van - te felnézel rá?

2019. júl. 31. 21:56
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

"Egyszerűen nem ez a természet rendje!"

És mi a természet rendje? A férfi talán folenyeskedhet? Olyan kicsi az önbizalmat, hogy nem bírja elviselni?

2019. júl. 31. 22:03
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem igazán érdekelne. Keresek úgy, hogy ne csináljak ebből személyes kérdést. Ha ebben mérném a férfiasságom, akkor 2x ennyit is össze tudnék hozni egy hónapban.
2019. júl. 31. 22:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt hasonló szitum már nővel (bár ott a lakást a szülei vették a nőnek), míg én mondtam, hogy nekem 50 évet kell dolgoznom egy ugyanilyenért, mert az én szüleim nem támogattak semmivel. Nem jó érzés. De az se jó, ha pl. a nő konkrétan semmit nem ad a közösbe. A legjobban tényleg azok a kapcsolatok működnek, ahol nagyjából hasonló az anyagi háttér (a hozott ingóságok, ingatlanok stb.) és a kereset is hasonló.
2019. júl. 31. 22:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak e miatt nem fogok ráhajtani. Ha szimpi, és van közös nevező, akkor oké, de csak mert, hogy "pénzügyileg jobban állnak", nem játszana.
2019. júl. 31. 23:16
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem lesz ettől vonzóbb, de szimpatikusabb igen. Jobban lehet tervezni a jövőre.
2019. júl. 31. 23:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem vonzanak mert úgyis átnéznek egy átlag emberen az ilyen nők.
2019. aug. 1. 07:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!