Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint a férfiak között is vannak olyanok akik pénzügyileg lehúzzák a társukat?
Férfiként legtöbbször fordított felállást láttam. Volt barátnőm rendszeresen az ex férjeit szapulta. Mindent ő teremtett meg. Hóvégeken rendszeresen ki kellett segíteni. Aki egy nőt letud húzni az nagy játékos.
A lehúzott nőket kérdezem: Mit tudnak ezek az Alfák? Sok pénzük, nagy vagyonuk ezek szerint nincs. Akkor nagy fallosz? 8 kockás has? Intelligancia? Műveltség? Esetleg megvert a sors előnytelen külső, belső tulajdonságokkal, hogy ez jutott?
Persze, hogy vannak, de tudom, az oldalon a nőket szeretik kollektíve így beállítani…
24-es: Tévedésben vagy. Közeli barátnőm volt anno ilyen házasságban, dekoratív, kedves, és nem „giga chad” férjjel. Szerelmes volt. De most a pénztől elvonatkoztatva, több olyan sztorit is tudok, ahol férfi vagy nő tök odavolt valakiért, aki csak szórakozott vele, és az imádatuk tárgya/párjuk, akiknek mindig mindent megbocsátottak, olyan férfi vagy nő volt, aki mondjuk nem nagy szám, max. átlagos külsejű, személyiségre meg manipulatív, sokszor goromba.
Mamahotelesek is kihasználják a szülőket .
Ismertem 50 évest is aki a szulein élősködött és neki sem volt megtakarítása…..
Pedig főztek rá.
Kvázi egy eltartott felnőtt férfiról van szó . Minimum havi 100-at el tudott volna tenni mivel annyi lett volna az étel amit megkapott otthon plusz ugye a rezsi….
De vannak életképtelen emberek. És ez is egy “férfi” volt.
Akinek van esze, annak elég gyorsan leesik ha manipulálják. Nem kizárólag a hormonrendszert kell alapul venni mindig.Az, hogy képes voltál eltűrni hosszabb távon a viselkedését, amiket hülye indokokkal magyarázott, az akármennyire is nem tetszik, kizárólag a te hibád. Ha valaki hülye, az mindig az marad. És felesleges a csodát várni tőle, hogy majd hátha változik.
N
Na ezért van az hogy a férjem nem tudja hogy mennyit keresek. Csutkára kéne le pucolni a számlámat.
Én havi 80 at rajta hagyok , annyiról nem tud.
A többit mindig el kell költeni pedig senki nem mondja hogy ilyen kisgép olyan kisgép kell nekem a konyhába, meg vetetni akar valami remek porszívót 300ért. Az én kártyámról……. Holott soha nem láttam még porszívózni.
Egyik exem folyton benzinbe kért ha jött hozzám.
A kis sunyi b.zi.
25 voltam akkor , ma már kiröhögném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!