Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek szerint a férfiak között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint a férfiak között is vannak olyanok akik pénzügyileg lehúzzák a társukat?

Figyelt kérdés
[link]
2024. márc. 1. 22:35
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
61%
A legjobb amikor mamahoteles 35-40 évesen is de egy forint megtakarítása sincs. Egy ilyennel összejönni anyagi csőd.
2024. márc. 2. 09:26
 22/35 anonim ***** válasza:
44%
Az a nő aki pénzel egy pasit, meg is érdemli a sgorsát! Ott a pasi is egy hulladék, na meg a nőt sem tanították meg a szülei mit jelent a férfi fogalma.
2024. márc. 2. 09:42
 23/35 anonim ***** válasza:
53%
Az én házasságom is ilyen volt. Az én fizumból ment minden közös fizetnivaló, rezsi, kaja nagybevásárlás, háztartási gépek, minden. Mindig az volt az érve, hogy vagyonközösség, közös kassza, mindegy melyikünk számlájáról fizetünk x dolgot. Aha, csak még én csutkára elköltöttem mindig minden pénzem, mert kettőnket tartottam el, ő a saját pénzét a magára költötte csak szinte. Drága cipők, csupa márkás ruha, drága hobbi, neki kocsi csere 2-3 évente még én a 18 éves kocsival jártam. Mesterien manipulált sokáig ha felhoztam az anyagiakat. A kocsi közös, azért vette, hogy nekünk jobb legyen(szinte soha nem vezettem, mert nekem is volt sajátom). A drága ruha azért van, mert tetszeni akar nekem, na meg mit izélek, nekem úgysem fontos, nem szeretek próbálgatni, vásárolni(ez igaz), de ő igen, miért sajnálom tőle? Annyira el tudta érni, hogy még én érezzem rosszul magam, hogy hihetetlen. Arról nem beszélve, hogy jobban kerestem végig a 12 év alatt mint ő. Mégis ő virult mellettem, én meg egyre amortizálódtam nő létemre.
2024. márc. 2. 20:27
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

Férfiként legtöbbször fordított felállást láttam. Volt barátnőm rendszeresen az ex férjeit szapulta. Mindent ő teremtett meg. Hóvégeken rendszeresen ki kellett segíteni. Aki egy nőt letud húzni az nagy játékos.

A lehúzott nőket kérdezem: Mit tudnak ezek az Alfák? Sok pénzük, nagy vagyonuk ezek szerint nincs. Akkor nagy fallosz? 8 kockás has? Intelligancia? Műveltség? Esetleg megvert a sors előnytelen külső, belső tulajdonságokkal, hogy ez jutott?

2024. márc. 2. 20:41
 25/35 anonim ***** válasza:
53%

Persze, hogy vannak, de tudom, az oldalon a nőket szeretik kollektíve így beállítani…

24-es: Tévedésben vagy. Közeli barátnőm volt anno ilyen házasságban, dekoratív, kedves, és nem „giga chad” férjjel. Szerelmes volt. De most a pénztől elvonatkoztatva, több olyan sztorit is tudok, ahol férfi vagy nő tök odavolt valakiért, aki csak szórakozott vele, és az imádatuk tárgya/párjuk, akiknek mindig mindent megbocsátottak, olyan férfi vagy nő volt, aki mondjuk nem nagy szám, max. átlagos külsejű, személyiségre meg manipulatív, sokszor goromba.

2024. márc. 2. 21:37
 26/35 anonim ***** válasza:
53%

Mamahotelesek is kihasználják a szülőket .

Ismertem 50 évest is aki a szulein élősködött és neki sem volt megtakarítása…..

Pedig főztek rá.

Kvázi egy eltartott felnőtt férfiról van szó . Minimum havi 100-at el tudott volna tenni mivel annyi lett volna az étel amit megkapott otthon plusz ugye a rezsi….

De vannak életképtelen emberek. És ez is egy “férfi” volt.

2024. márc. 3. 05:53
 27/35 anonim ***** válasza:
52%

Akinek van esze, annak elég gyorsan leesik ha manipulálják. Nem kizárólag a hormonrendszert kell alapul venni mindig.Az, hogy képes voltál eltűrni hosszabb távon a viselkedését, amiket hülye indokokkal magyarázott, az akármennyire is nem tetszik, kizárólag a te hibád. Ha valaki hülye, az mindig az marad. És felesleges a csodát várni tőle, hogy majd hátha változik.

N

2024. márc. 3. 06:02
 28/35 anonim ***** válasza:
54%

Na ezért van az hogy a férjem nem tudja hogy mennyit keresek. Csutkára kéne le pucolni a számlámat.

Én havi 80 at rajta hagyok , annyiról nem tud.

A többit mindig el kell költeni pedig senki nem mondja hogy ilyen kisgép olyan kisgép kell nekem a konyhába, meg vetetni akar valami remek porszívót 300ért. Az én kártyámról……. Holott soha nem láttam még porszívózni.

2024. márc. 3. 06:08
 29/35 anonim ***** válasza:
53%

Egyik exem folyton benzinbe kért ha jött hozzám.

A kis sunyi b.zi.

25 voltam akkor , ma már kiröhögném.

2024. márc. 3. 06:26
 30/35 MolotovPunk ***** válasza:
74%
Részvétem azért azoknak akik lehúzós hülyével vannak párkapcsolatban!
2024. márc. 3. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!