Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-on éves lányok akik 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-on éves lányok akik 30 alatt tartjátok a filtert Tinderen, ezeket a férfiakat is visszautasítanátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Még annyit tegyünk hozzá hogy ugyan ezzel a külsővel átlag emberek lennének, nem milliárdos színészek.

2024. febr. 25. 13:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kérdező áruld már el, csak mert kíváncsi vagyok, hogy hány éves vagy és hány éves nőre vágysz, illetve miért?
2024. febr. 25. 16:45
 12/19 A kérdező kommentje:
11-es, 32 vagyok és 30 alattira vágyom.
2024. febr. 25. 16:56
 13/19 A kérdező kommentje:

11-es, illetve azért mert szeretném néhány évig csak a párommal jól érezni magamat, és csak utána akarok gyereket.

A korombeli nők már görcsösen gyereket akarnak pár hónap múlva, amit meg tudok érteni mert ketyeg a biológiai óra, de én még nem akarok gyereket viszont később szeretnék én is, ezért lenne jó egy fiatalabb nő.

2024. febr. 25. 17:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azért számolj azzal, hogy nem csak a nők biológiai órája ketyeg, hanem a tiéd is ;) minél idősebb egy férfi, annál nagyobb a kockázat, hogy bármilyen rendellenességgel élő gyermeke lesz, hidd el, ebben dolgozok, tudom miről beszélek. Eddig mit csináltál a kapcsolataidban? Mert gondolom nem gyereket neveltél. Azért hajrá, bár csak sajnálni tudlak, valószínűleg azért tetted fel a kérdést, mert eddig nem jött össze a 30 alatti nő.
2024. febr. 25. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Te órád is ketyeg, apa.
2024. febr. 25. 18:24
 16/19 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, még annyit, hogy a 28 is 30 alatt van, de a 24 is, és hidd el,egy 24 is akarhat már gyereket, persze csak egy normális férfitól, akin látja, hogy mellette lesz és gondoskodni fog róla és a születendő gyermekről is. Te valószínűleg 10 év múlva se fogsz ott tartani fejben.
2024. febr. 25. 18:29
 17/19 anonim ***** válasza:
59%

Élőben ismerkedj inkább. Hidd el az egy elképesztő aranybánya. Ugyanis mindenki, szó szerint minden férfi a Tinderen pazarolja az idejét.

A közvetlen ismerkedés régebben is csak az igazán férfias férfiak merték bevállalni, mostanság pedig már szinte senki.

Éppen a ritkasága miatt pedig általában jól működik, mert magabiztosságot kommunikál a nő felé.

2024. febr. 25. 18:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Szexre jók lehetnének, kapcsolatra nem. Nem egy vénembert szeretnék majd a gyerekem apjának.
2024. febr. 26. 00:18
 19/19 anonim ***** válasza:

# 19

másik dolog amit tarts észben hogy a Tinder nem azért jött létre hogy te párt találj rajta hanem hogy a Tinder befektetőinek profitot termeljen azáltal hogy a most említett problémád miatt arra kényszerülj hogy előfizess.

2024. febr. 26. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!