Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-on éves lányok akik 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-on éves lányok akik 30 alatt tartjátok a filtert Tinderen, ezeket a férfiakat is visszautasítanátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Még annyit tegyünk hozzá hogy ugyan ezzel a külsővel átlag emberek lennének, nem milliárdos színészek.

2024. febr. 25. 13:50
A kérdező szavazást indított:
Visszautasítanám
Laza kapcsolatba, ONSbe benne lennék velük
Komoly kapcsolatot is eltudnék képzelni velük
13 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Ennyire nem tudod elfogadni az öregedést?
2024. febr. 25. 13:52
 2/19 anonim ***** válasza:
19%
Kamuzik aki azt mondta visszautasítaná, de ilyen férfiakat azért nem fognak fent találni xD Szóval nyugodtan 30 alatt tarthatják :)
2024. febr. 25. 14:00
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha neked nem felel meg a saját korosztályod, akkor miért várod el bárkitől, hogy nála 10-15 évvel idősebbekkel kezdjen? Szerinted nem találnak maguknak a nők a saját korosztályukban olyan pasit, aki tetszene nekik? Egyébként az utolsó kettő nekem kimondottan csúnya, pedig nők milliói vannak értük oda
2024. febr. 25. 14:07
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Persze. Mint ahogy ti, harmincas pasik se nézegetitek az ötvenes nőket, ha korotok beli partnert kerestek, és akkor is visszautasítjátok, ha úgy néz ki, mint Sharon Stone. Tök nem fogja senkinél semmilyen extra külső felülírni azt, hogy milyen korosztályt preferál.
2024. febr. 25. 14:11
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szexre jók, de nincs mit kezdjek egy nálam 20 évvel idősebb férfival.
2024. febr. 25. 14:16
 6/19 A kérdező kommentje:

Nálad 20 évvel idősebb?

Azért nem tiniknek írtam ki ezt a kérdést. Nyilván ők tényleg más korosztály.

De mondjuk egy 25 éves lány?

Akinek még nem volt 10+ sexuális partnere, meg nincs még mindenféle lelki baja.

2024. febr. 25. 14:37
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezek közül egyikse tetszik. Úgyhogy ja visszautasítanám őket.
2024. febr. 25. 14:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

6

Hát figyelj, 23 vagyok, a képeken levő férfiak meg lazán 40-45 közöttiek, tehát nem ment mellé a becslés.

A válasz ugyanaz. Szexelnék egyikkel-másikkal, ha úgy alakul, de nem fogom elkötelezni magam egy évtizedekkel idősebb férfihoz.

2024. febr. 25. 14:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag magyar férfi ebben a korosztályban nagyon nem így néz ki. Aki véletlenül igen, az meg nem Tinderen szórakozik.

Rengeteg pasi is beállítja a szűrőt 30 alattiakra, akkor is, ha az összes 30+ szexbombára kiverte már aznap.

2024. febr. 25. 14:53
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik se kellene semmire. Mindenki ismerkedjen a saját korosztályával.

27/N

2024. febr. 25. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!