Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-on éves lányok akik 30 alatt tartjátok a filtert Tinderen, ezeket a férfiakat is visszautasítanátok?
Még annyit tegyünk hozzá hogy ugyan ezzel a külsővel átlag emberek lennének, nem milliárdos színészek.
Nálad 20 évvel idősebb?
Azért nem tiniknek írtam ki ezt a kérdést. Nyilván ők tényleg más korosztály.
De mondjuk egy 25 éves lány?
Akinek még nem volt 10+ sexuális partnere, meg nincs még mindenféle lelki baja.
6
Hát figyelj, 23 vagyok, a képeken levő férfiak meg lazán 40-45 közöttiek, tehát nem ment mellé a becslés.
A válasz ugyanaz. Szexelnék egyikkel-másikkal, ha úgy alakul, de nem fogom elkötelezni magam egy évtizedekkel idősebb férfihoz.
Az átlag magyar férfi ebben a korosztályban nagyon nem így néz ki. Aki véletlenül igen, az meg nem Tinderen szórakozik.
Rengeteg pasi is beállítja a szűrőt 30 alattiakra, akkor is, ha az összes 30+ szexbombára kiverte már aznap.
Nekem egyik se kellene semmire. Mindenki ismerkedjen a saját korosztályával.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!