Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen minek ennyire rohanni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen minek ennyire rohanni?

Figyelt kérdés

Azon már meg se lepődök ha egyszer csak nem ír a másik fél, viszont azt nem értem, mikor jelez a telefon hogy írt, de mikor megakarom nézni, akkor se üzenet, se kapcsolat.

Rendes tőle,hogy elköszönt, de így,hogy egyből törli a kapcsolatot, el se tudom olvasni, tehát nem jobb mint aki szó nélkül lelép.Miért nem lehet várni pár órát? Ti is gyakran jártok így?

2024. febr. 20. 07:58
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Mit kell ezen ennyit rugózni? Amikor nekem nem irt vissza valaki vagy szét vált, pont nem érdekelt, kvázi idegen. Miért kell ezen kiakadni?
2024. febr. 20. 08:15
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Direkt, hogy ne legyen ideje egyeseknek ezen felháborodni. :D
2024. febr. 20. 08:50
 3/10 A kérdező kommentje:

Az,hogy ennyi erővel akkor full felesleges elköszönnie,mert ugyse lehet már elolvasi.

Látom nem jött le a lényeg 🤣

2024. febr. 20. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lejött, csak nem értem, hogy miért kell ezen problémázni. És akkor, ha nem tudod elolvasni? Na bumm. A lényeg, ami neked nem jött le akkor is az, hogy nem akarja folytatni az ismerkedést. Van ilyen.🤷🏼‍♀️
2024. febr. 20. 09:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Nincs azzal gond,hogy nem akarja, mint írtam nem izgat. Mondjuk kivancsi lettem volna mit ír, csak ezek szerint sokan nincsenek tisztában azzal,hogy kapcsolattörléssel a beszélgetés is eltűnik.
2024. febr. 20. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:
5# Szerintem nincsenek, én mondjuk nem társkeresőzök, de nem gondoltam volna, hogy így működik, mert Messengeren mondjuk nem tűnik el attól még, mert tiltok valakit. Úgyhogy hacsak nem ír egy figyelmeztető üzenetet, eszembe nem jutna, hogy törli is a beszélgetést.
2024. febr. 20. 11:01
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Te nem érted, kérdező. Direkt ír, hogy ne gondold bunkónak, és direkt törli, hogy ne tudj válaszolni. Az nem érdekli, hogy te nem tudod elolvasni, ő letudta azzal, hogy szerinte mindent megtett. :D
2024. febr. 20. 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:

A Tinder nem társkereső(nek), hanem szexpartnerkereső(nek indult), innentől kezdve, ha írok Mariskának, meg Juliskának, hogy van-e kedve 1 óra múlva talizni a Campona parkolójában, hogy felszedjem kocsival és elugorjunk hozzám szexelni, de Mariska nem válaszol, Juliska viszont ír, hogy oké, akkor nem várom Mariska válaszát.

Talán ez történt veled is.

2024. febr. 20. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Tinder már régen nem szexpartner kereső.
2024. febr. 20. 20:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdezd a nőket, kérdező...

Más is érzi úgy, hogy tinderen egy férfi sincs?!?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2024. febr. 20. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!