Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 32 éves nőként hogy tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 éves nőként hogy tudnám elveszíteni a szüzességem olyannal, aki számomra is vonzó?

Figyelt kérdés
Mindig megkapom a következő kérdéseket, így gyorsan tisztázom: ateista vagyok, nincs semmi gyerekkori/felnőttkori traumám, nem vagyok elhízva. Év eleje óta hetente 3-4-szer elmegyek edzeni konditerembe, hogy formásabb legyek. Laposnak tartom a fenekem és kicsit izmosabb testalkatot szeretnék.Emellett figyelek arra, hogy minimalizáljam az egészségtelen kajákat, heti 1-szer eszem csokit vagy nassolnivalót. Öltözködésemben is a sok fekete ruhát lecseréltem színesebbekre. Mentálisan is igyekszem fejlődni, pszichológiai könyveket olvasok, podcastokat hallgatok. Szeretnék olyan csaj lenni,akit megdicsérnek, akinek bókolnak a férfiak, mert eddig a szürke kisegér voltam, akit semmilyen sármos pasi nem vesz észre.
2024. febr. 18. 18:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
63%
Nem, utolsó válaszoló. Egy hozzám közel álló személy is kb. 30-as évei közepén vesztette el. 40 évesen meg gyereket szült. Ma élettársa és gyereke van neki. Sosem késő.
2024. febr. 18. 21:15
 32/38 anonim ***** válasza:
52%

29

Mi a megalázó a szexben? Egyébként nem lehet, hogy leszbikus vagy?

2024. febr. 18. 21:16
 33/38 anonim ***** válasza:
32%

Várjad csak az adonisz herceget! 40 évesen is itt fogsz tartani.

Felszínes…

2024. febr. 18. 21:43
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

31 jah pesze

És ez vajon hány százaléka lehet a társadalomnak?

0,0000001?

Aki akar szexelni és tud is az már tényleg max 20 éves koráig elveszti

Aki 35 éves koráig nem csinálta az vajon hogy fogja azok után?

Én sosem leszek rá képes, ha 30 évig nem voltam

A szexben meg az a megalázó hogy a legtöbb férfi húsként tekint a nőkre, a férfiről szól a szex, a férfi megy el, a férfi orgazmusa kell a gyerekhez stb…

2024. febr. 20. 10:31
 35/38 anonim ***** válasza:
46%
Azt mondom egy szuz no sosem jo parti kapcsolatra mert elobb utobb elojon a "milyen lehet massal vajon" gondolat es ez tovabb szokott menni valos cselekvesekhez szakitashoz ,megcsalashoz. A szuzeseget nem tartom erenynek de az sem ha valaki ugy probalgatta a ferfiakat mint mas a bugyijait.
2024. febr. 20. 10:48
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

34

Mondjuk jó hogy 0 tapasztalattal mondod ezt.

2024. febr. 20. 15:07
 37/38 anonim ***** válasza:
29%

Pont hogy én vagyok az aki hiteles ebből a szempontból

Ti akiknek természetes a szex már 15 éves korotoktól, ti nem tudjatok elképzelni azt hogy milyen beletartozni a 0,00001 százalékba és 30 évesen szűznek lenni

2024. febr. 20. 17:02
 38/38 anonim ***** válasza:

37

Arra értettem, hogy azt mondod a férfiaknak csak a saját kielégülésük számít. Nyílván van ilyen pasi, de nem mind ilyen

2024. febr. 20. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!