Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is kiakadna a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is kiakadna a helyemben erre a 32 éves srácra?

Figyelt kérdés

Volt egy időszak amikor jól kijöttünk de vannak fura dolgai, amiket nem tudok kezelni. Időnként olyanokat beszól, amikkel durván megbánt de lepereg róla. Pl. közölte hogy nálam vékonyabb barátnői voltak előttem és meg is lepődött, hogy én megtetszettem neki. Mert az ideálja a vékony testalkat és kék szem (én átlagos testalkatú és barna szemű vagyok). Megkérdezte hány kiló vagyok, mondtam hogy 54 (pár hónapja mértem meg magam, akkor annyi voltam, azóta lehet felszedtem pár kilót, ezt mondtam is neki). A reakciója rá: ''A volt barátnőm volt 54 kiló és jóval vékonyabb volt, mint te.'' Majd hozni akarta a mérleget, hogy megnézze tényleg annyi vagyok-e. Nem álltam rá, úgy gondolom nem kis bunkóság a részéről és ki is akadtam. (Empátia sok helyzetben nincs benne, ezt már megfigyeltem).

Ti is kiakadnátok a helyemben ezek után vagy én reagáltam túl?

2023. júl. 25. 17:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%

Nekem nem kellene ez a pöts, de te tudod.

Ő a legjobb amúgy a felhozatalból?

2023. júl. 25. 17:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első ilyen megjegyzésénél figyelmeztettem volna, hogy ha még egyszer ilyet mond, akkor pakolhat. Normális ember nem mond ilyeneket olyan embernek, akit állítólag szeret.
2023. júl. 25. 17:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A fószer lehet életkor alapján 32 de fejben még 12. Tapintatlan, lesz.rja te hogy reagálsz rá, ez hogy esik neked, öntelt pöts. Egy kapcsolatban se várj tőle sokkal több megértést. Skippelném a pléhbe helyetted.
2023. júl. 25. 18:05
 4/14 anonim ***** válasza:
21%
5-6-7, nagyon viccesek vagytok.
2023. júl. 25. 19:02
 5/14 anonim ***** válasza:
21%

8.

Köszönjük!

2023. júl. 25. 19:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akadnék ki, csak rég kidobtam volna. Hagy keressen valami vékonyabbat! Én meg addig vigasztalódok olyannal, akinek én tetszek.
2023. júl. 25. 19:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem az is kiábrándítana, hogy olyan segghülye, azt hiszi, minden 54 kilós egyformán néz ki. Kuka ez is.
2023. júl. 25. 20:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Koràtòl független egy sudribunkò alak én biztosan nem foglalkoznék vele ezek utàn.
2023. júl. 25. 20:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ő a legjobb amúgy a felhozatalból?"

Amúgy igen. Rengeteg a szemét.

2023. júl. 25. 21:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy bunkó. Én az első ilyen megjegyzése után megmondtam volna neki, hogy akkor keressen nyugodtan vékonyabbat, és otthagytam volna a francba! Épp elég dolog éri az embert minden nap, nem hiányzik, hogy még a párom is egy empátia nélküli tuskó legyen, és őszinteség címén ott bántson rendszeresen (mert tudi nem ez lenne az utolsó), ahol ér.
2023. júl. 26. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!