Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kizáró ok ha egy 32...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kizáró ok ha egy 32 éves férfi még a szülői házban él a családjával?

Figyelt kérdés
Nem lehet úgy elmenni valahová randizni? Miért azonnal off a nőknél egy amúgy normális féri, ha az a szüleivel él? Vagy a anyagiaskodás áll a háttérben? Felnőtt férfi saját ingatlan nélkül = nem lehúzható csöves?
2023. jún. 15. 10:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a nő személyétől és érzéseitől függ. Minap volt itt egy kérdés miszerint a nő odakoltozott a pasijahoz és az apjához, mert a pasi nem akart vele kettesben együtt élni, szóval nem igaz, hogy az a fő gond, hogy nincs saját ingatlanod és nem élsz egyedül.
2023. jún. 15. 10:27
 2/25 anonim ***** válasza:
46%
Mert azt a hatást kelti, hogy még nem váltál le a szüleidről, nem vagy önálló, nem tudod eltartani magad. 30 körül a nők már saját családban gondolkodnak és ilyen háttérrel ez eléggé kétséges.
2023. jún. 15. 10:35
 3/25 anonim ***** válasza:
61%
1,2 leírt mindent.
2023. jún. 15. 10:36
 4/25 anonim ***** válasza:
34%
Nálunk is ez a helyzet. A fiam a szülői házban él a családjával, mi meg a feleségemmel kiköltöztünk egy idősotthonba.
2023. jún. 15. 10:56
 5/25 anonim ***** válasza:
14%

A nők nem jönnek össze olyannal, aki az anyjával lakik, de olyannal igen, aki a feleségével :D

Amúgy nő vagyok én is de ez vicces nem? :D

Hát ha sosem laktál külön és most sem tervezel akkor nekem is kizáró ok, sajnálom, én is későn költöztem külön de azért 30 alatt :D

2023. jún. 15. 11:05
 6/25 anonim ***** válasza:
62%

Mert nincs kedvünk a "gyerekszobában" szexelni, úgy hogy apuka a másik szobában krehácsol közben.

Ezenkívül a legtöbb még otthon élő férfi nem teljesen önálló, némelyiknek az anyja mossa az alsó gatyáit és egy rántottát nem képes megcsinálni.

Mégis, mi az a plusz, amit egy ilyen férfi nyújtani tud? Miért éri meg a nőnek összejönni vele?

2023. jún. 15. 11:17
 7/25 anonim ***** válasza:
68%
Nem kizáró ok. Ha megismersz egy normális nőt, függetlenül, hogy ő is a családjával él vagy egyedül, úgyis összeköltöztök pár hónapon belül és máris tudtok tervezni egymással. Ehhez nem kell egyedül egy albérletben élned. Azt a sok bérleti díjat félre is teheted önerőnek akár, vagy felvehetitek a CSOK-ot és máris mehet minden közösen.
2023. jún. 15. 11:18
 8/25 anonim ***** válasza:

29,5 évesen igaz? :D

2023. jún. 15. 11:18
 9/25 anonim válasza:
68%

Szerintem nem kéne, hogy kizáró ok legyen.

Az lenne a nagyobb baj, ha utána még mindig nem akarna összeköltözni a párjával és továbbra is a szülői házban akarna élni.

Én 28 éves koromig a szüleimmel éltem, de dolgoztam. Nem tehettem meg anyagilag, hogy albérletet fizessek (nem mindenkinek van 350-400 ezres fizuja és nem mindenki él kedvező régióban), de így is próbáltam egy kis összeget mindig félretenni a jövőmre.

Majd találkoztam a párommal, akivel 1 év után összeköltöztünk, és akivel együtt vettünk egy kis házat (abból a pénzből amit ő is és én is az évek során összespóroltunk).

Na már most ha évekkel ezelőtt albérletbe költözök,(mert az a "menő" ha egyedül és önállóan élsz) ami elvitte volna a fizum közel felét, nem hiszem hogy most saját ingatlanban élhetnék a párommal, mert 1 ft-ot sem tudtam volna félretenni.

2023. jún. 15. 11:32
 10/25 anonim ***** válasza:
68%
Gáz, hogy ennyi idős korában valaki még mindig nem akart függetlenedni.
2023. jún. 15. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!