Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kizáró ok ha egy 32 éves férfi még a szülői házban él a családjával?
A nők nem jönnek össze olyannal, aki az anyjával lakik, de olyannal igen, aki a feleségével :D
Amúgy nő vagyok én is de ez vicces nem? :D
Hát ha sosem laktál külön és most sem tervezel akkor nekem is kizáró ok, sajnálom, én is későn költöztem külön de azért 30 alatt :D
Mert nincs kedvünk a "gyerekszobában" szexelni, úgy hogy apuka a másik szobában krehácsol közben.
Ezenkívül a legtöbb még otthon élő férfi nem teljesen önálló, némelyiknek az anyja mossa az alsó gatyáit és egy rántottát nem képes megcsinálni.
Mégis, mi az a plusz, amit egy ilyen férfi nyújtani tud? Miért éri meg a nőnek összejönni vele?
Szerintem nem kéne, hogy kizáró ok legyen.
Az lenne a nagyobb baj, ha utána még mindig nem akarna összeköltözni a párjával és továbbra is a szülői házban akarna élni.
Én 28 éves koromig a szüleimmel éltem, de dolgoztam. Nem tehettem meg anyagilag, hogy albérletet fizessek (nem mindenkinek van 350-400 ezres fizuja és nem mindenki él kedvező régióban), de így is próbáltam egy kis összeget mindig félretenni a jövőmre.
Majd találkoztam a párommal, akivel 1 év után összeköltöztünk, és akivel együtt vettünk egy kis házat (abból a pénzből amit ő is és én is az évek során összespóroltunk).
Na már most ha évekkel ezelőtt albérletbe költözök,(mert az a "menő" ha egyedül és önállóan élsz) ami elvitte volna a fizum közel felét, nem hiszem hogy most saját ingatlanban élhetnék a párommal, mert 1 ft-ot sem tudtam volna félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!