Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kizáró ok ha egy 32...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kizáró ok ha egy 32 éves férfi még a szülői házban él a családjával?

Figyelt kérdés
Nem lehet úgy elmenni valahová randizni? Miért azonnal off a nőknél egy amúgy normális féri, ha az a szüleivel él? Vagy a anyagiaskodás áll a háttérben? Felnőtt férfi saját ingatlan nélkül = nem lehúzható csöves?
2023. jún. 15. 10:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%
A 9-es hozzászólóból sokkal több kellene ebben az országban! Tanulhatnátok tőle, más hölgyek.
2023. jún. 15. 11:37
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
Az én párom lassan 40 éves, 5 éve együtt vagyunk és még mindig nem akarja, hogy elköltözzünk a családi házból közös albérletbe. "Anyagi okokra hivatkozva". De én alkalmazkodjak. Na ezért.
2023. jún. 15. 11:45
 13/25 anonim ***** válasza:
49%
Nálam nem "amúgy normális" az, aki a szüleivel él. Egyik nemből sem. Máshogy gondolkodunk, máshogy gondolkodnak a szüleink, más életforma elégít ki minket.
2023. jún. 15. 11:49
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Mert én már 8 éve nem.
2023. jún. 15. 13:59
 15/25 anonim ***** válasza:
62%
Nekem fura lenne úgy találkozni, hogy valakinek a szülei házába megyek és ők is mindig ott vannak. Nekem ez tini kategória.
2023. jún. 15. 14:13
 16/25 anonim ***** válasza:
41%
Nálam nem kizáró ok. A tömegmédia átmosta az emberek agyát és mára ez a nukleáris család elvárás lett, meg hoy külön rljen mindenki, mert ha külön élsz, akkor annyival többet fogyasztasz, mintha egy család élne egy több gen. házban pl.
2023. jún. 15. 15:10
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
én 34 éves koromig azért éltem szülői házban, hogy félretehessek egy saját ingatlanra ahelyett, hogy azt a sok pénzt albérletre költsem. A legtöbb nő számára ez is kuka, mert nem képesek a miértekbe belelátni. A lakóparki lakásomban én is válogatós lettem. Már nem mindegy kivel osztom meg ezeket, bármennyire is pedálozik a kiscsillag. ugyanannyi jogom van férfiként nekem is válogatni. bagó, igénytelen, 8 általános, kula munkás, kövér, házsártos, paraszt, flegma, gyerekes anyuka kizáró. Akad még pár jellemvonás ami nem fér bele. ők az egypatronosok.
2023. jún. 15. 15:11
 18/25 anonim ***** válasza:
58%

16

Jaja, a tömegmédia miatt nem akarok kussban szexelni. Hát hogyne.

2023. jún. 15. 15:46
 19/25 anonim ***** válasza:
43%

Mert az ilyen nem tud egy mosást se berakni, nem jön rá hogy a reggeli nem megterem hanem el kell készíteni, na meg a mosatlan edény se mossa el magát

És általában ez az élethez való műveletlenség és önállótlanság mindsn szintre kiterjed

2023. jún. 15. 16:55
 20/25 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem 30 évesen legkésőbb el kell költözni otthonról,mert örökre gyerekstátuszban ragadsz.

Én 28 évesen költöztem el otthonról a saját lakásomba,de már azt is nagyon későinek éreztem.

Emlékszem mikor 25 évesen a discoban felszedtem egy csajt,és azt mondtam neki hogy az első busszal menjünk anyámékhoz.

Hat a csaj nagyon gyorsan eltűnt :)... úgyhogy már akkor se jött az be

2023. jún. 15. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!