Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves nőként hogy tudnám elveszíteni a szüzességem
olyannal, aki számomra is vonzó?
Figyelt kérdés
Mindig megkapom a következő kérdéseket, így gyorsan tisztázom: ateista vagyok, nincs semmi gyerekkori/felnőttkori traumám, nem vagyok elhízva. Év eleje óta hetente 3-4-szer elmegyek edzeni konditerembe, hogy formásabb legyek. Laposnak tartom a fenekem és kicsit izmosabb testalkatot szeretnék.Emellett figyelek arra, hogy minimalizáljam az egészségtelen kajákat, heti 1-szer eszem csokit vagy nassolnivalót. Öltözködésemben is a sok fekete ruhát lecseréltem színesebbekre. Mentálisan is igyekszem fejlődni, pszichológiai könyveket olvasok, podcastokat hallgatok. Szeretnék olyan csaj lenni,akit megdicsérnek, akinek bókolnak a férfiak, mert eddig a szürke kisegér voltam, akit semmilyen sármos pasi nem vesz észre.
#21: pontosan milyen mellékelt ábrára gondolsz? Ennyire kevés információ birtokában mire föl vagy ilyen biztos az igazadban?
2024. febr. 18. 18:50
23/38 anonim válasza:
Mert ha egy picike empátia lenne benned, feltételeznéd, hogy egy szűz lány/nő, akárhány éves, nem egy durva egyéjszakásban akar először szexelni. Aki fogyatékos, annak ezt le kell írni szépen.
2024. febr. 18. 18:52
24/38 anonim válasza:
Lehet hogy szexközpontú gondolkodással nem egy 32 éves szűz nő kérdése alatt próbálkozna ismerkedni.
2024. febr. 18. 18:53
25/38 anonim válasza:
írj privátban és megoldjuk
2024. febr. 18. 19:01
26/38 anonim válasza:
Hat mondhatsz bármit de valami gond van fejben…
32 éves szűz csak úgy lehetsz ha nem stimmel valami
Ha csak a vonzó emberek szexelnének akkor már emberiség sem lenne
2024. febr. 18. 19:50
27/38 anonim válasza:
A kérdező biztosan az igazi nagy mindent elsöprő szerelemre várt. Természetesen hosszabb kapcsolatban. Hiszen egy igazi nő így veszíti el a szüzességét. Hát én anno sajnos nem voltam ennyire türelmes. 20 évesen egyszerűen bepánikoltam. Előzmény: Volt a közelemben egy lány, akiről én azt hittem idősebb nálam. Neki élettársa volt. Hozzám képest nagyon nőies volt ez a lány. Mikor megtudtam, hogy tulajdonképpen egyidősek vagyunk...... Szóval lefeküdtem az első pasival aki leakart velem feküdni. Hab a tortán, hogy egy hét múlva meg összejöhettem volna azzal a fiúval akibe évekig reménytelenül szerelmes voltam. Ahogy én csináltam azt te is teheted kérdező. Szerintem 32 évesen sokáig már ne várj az igazira.
2024. febr. 18. 20:25
28/38 anonim válasza:
Szeretnék olyan csaj lenni,akit "megdicsérnek, akinek bókolnak a férfiak, mert eddig a szürke kisegér voltam, akit semmilyen sármos pasi nem vesz észre."
Ha eddig nem talaltal eltartot aki jol is nez ki akkor mar nem is fogsz.
2024. febr. 18. 20:40
29/38 anonim válasza:
Én is szűz vagyok 30 évesen és az is maradok mert a büdös életben nem leszek hajlandó férfivel szexelni és képtelen is lennék rá
De én tudom hogy van gond fejben és rossz tapasztalatom is bőven
Szerintem undorító és megalázó egy nőnek a szex de a nők többsége ezt nem így gondolja
Ha 32 évesen szűz vagy ott VAN gond a háttérben
2024. febr. 18. 20:49
30/38 anonim válasza:
Amúgy meg ha 32 évesen szűz vagy akkor azt már nem kell erőltetni
Aki képes a szexre és akarja is az már kamaszként megteszi…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!