Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját ház kis kertel, renault clio és havi nettó 450e már elég egy ilyen csajhoz egy 32 éves pasitól?
2023. aug. 4. 11:40
2/20 anonim válasza:
Havi 450 költőpénznek? Figyu, én nettó 500-at keresek (nő vagyok) és ez épp magamra elég, nem tudom, hogy akarsz ennyiből nőre költeni. Mármint, gondolom nem tervezel ebből Prada cipőt meg bali nyaralást fizetni.
3/20 anonim válasza:
Igen, de csak akkor, ha nem kertel.
4/20 anonim válasza:
Ne kertelj incike, menj rá! Ha a 64 a születési éve akkor még szuperjól is néz ki a néni 😎
5/20 anonim válasza:
Nekem nem lenne elég. Nem a fizetés és a kocsi miatt. Hanem mert láthatóan elég ostoba vagy.
6/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ostoba már van egy mechatronikai mérnök diplomám a BME-ről.
2023. aug. 4. 11:56
7/20 A kérdező kommentje:
Majd akkor ítélkezhetsz ha neked is lesz.
2023. aug. 4. 11:56
8/20 anonim válasza:
Hát Kérdező, ez nem látszik meg sajnos... A mechatronikai mérnökök nevében kikérném magamnak, hogy ennyi ésszel ugyanaz a diploma.
(Már ha nem incel kamu az egész)
9/20 anonim válasza:
Latszik, hogy diplomas vagy, a mar elott kimaradt a vesszo.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!