Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg vannak ilyen férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak ilyen férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval lehet h picsogásnak hangzik a kérdés. De eleg bizonytalan vagyok ebben.

Szoval 50es átlagos picit kerekebb nő vagyok éppen társtalan. Keresem azt aki nekem való.

De a tarskeresőkön akikre ráirok 49-56 koru atlagos ferfi azokat nem erdeklem.

Ellenben a 40-50 kózötti normális helyes vékony férfiak irnak rám ismerkedési céllal. De ez nekem magas. Miért egy idösebb öregedő nővel akarnak ismerkedni? Kivancsiságból 1-2 alkalommal elmentek randira és leesett az állam h udvarisan érdeklödő. És a talakozás itan is akartak még másodikat.

Szóval tényleg van ebben a korosztályban olyan férfi aki idősebb nem a legszebb nőt akarja ? Mert számomra nem hihető de mégis a randik mást mutatnak.

2024. febr. 17. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Vannak, nekünk férfiaknak a külső másodlagos. De ezek szerint neked még ők sem elég jók, különben összejönnél velük.
2024. febr. 18. 10:13
 12/13 A kérdező kommentje:

Az a problema hogy nem igazan tudom elhinni hogy komolyan erdeklodnek. Tenyleg szeretne velem eletem vegeig. Bennem van a felsz hogy csak par alkalomra kellett es meg addigra mar erzelmileg is benne leszek.

Inkabb elkoszontem eddig hogy ne haragudjon de nekem o tul fiatal. Nem az a gond hogy nem felel meg az a ferfi, mert bennem van egy jo adag bizonytalansag ezzel kapcsolatban.

Akik korombeliek azon nem erdeklodnek. Valahogy nem sikerul sem a kommunikacio sem talakozast osszehozni. Az ismerkedes alat parszor megkaptam h oreg vagyok mar. Neki fiatalabb no kell.

2024. febr. 20. 06:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor érdemes egy esélyt adni a fiatalabbnak. Ha csak a szexre hajt, úgyis hamar a lényegre akar térni, tehát tudni fogod, hogy nem társat keres benned.
2024. febr. 20. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!