Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak ilyen férfiak?
Szóval lehet h picsogásnak hangzik a kérdés. De eleg bizonytalan vagyok ebben.
Szoval 50es átlagos picit kerekebb nő vagyok éppen társtalan. Keresem azt aki nekem való.
De a tarskeresőkön akikre ráirok 49-56 koru atlagos ferfi azokat nem erdeklem.
Ellenben a 40-50 kózötti normális helyes vékony férfiak irnak rám ismerkedési céllal. De ez nekem magas. Miért egy idösebb öregedő nővel akarnak ismerkedni? Kivancsiságból 1-2 alkalommal elmentek randira és leesett az állam h udvarisan érdeklödő. És a talakozás itan is akartak még másodikat.
Szóval tényleg van ebben a korosztályban olyan férfi aki idősebb nem a legszebb nőt akarja ? Mert számomra nem hihető de mégis a randik mást mutatnak.
Az a problema hogy nem igazan tudom elhinni hogy komolyan erdeklodnek. Tenyleg szeretne velem eletem vegeig. Bennem van a felsz hogy csak par alkalomra kellett es meg addigra mar erzelmileg is benne leszek.
Inkabb elkoszontem eddig hogy ne haragudjon de nekem o tul fiatal. Nem az a gond hogy nem felel meg az a ferfi, mert bennem van egy jo adag bizonytalansag ezzel kapcsolatban.
Akik korombeliek azon nem erdeklodnek. Valahogy nem sikerul sem a kommunikacio sem talakozast osszehozni. Az ismerkedes alat parszor megkaptam h oreg vagyok mar. Neki fiatalabb no kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!