Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fèrfiak! Tènyleg "èrtèkcsökken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak! Tènyleg "èrtèkcsökkentő", ha valakiről kiderül, hogy 26 èvesen elvált?

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy beszègetèsem a barátommal, ès akkor hozta fel, mit gondolt, amikor az első randinkon (neten ismerkedtünk meg) elmondtam neki, hogy házas voltam. Igaz, hogy csak 10 hónapig, mert az exem megcsalt, ès lelèpett. 7 èvet voltunk előtte együtt.

Feldolgoztam, megbèkèltem, aztán találkoztam a mostani barátommal. Viszont csak most mondta, hogy nagyon furcsa volt neki, hogy voltam már házas, ès őszintèn, ez miatt kicsit kevesebbet èrtem a szemèben mint a nem elvált nőtársaim.

Ezzel elèggè megbántott. De őszintén szólva, én is kicsit így èreztem magam, de mástól hallva, azèrt sokkal rosszabbnak èltem meg.

Szóval, ti hogy gondolkodtok erről?

Köszi

N26

2020. szept. 21. 16:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
tényleg
2020. szept. 21. 16:27
 2/23 anonim ***** válasza:
76%
Hát így belegondolva... igen.
2020. szept. 21. 16:29
 3/23 anonim ***** válasza:
57%
Utánfutós nő, többedik gazdás nő, sokat futott nő mind értéktelen sajnos.
2020. szept. 21. 16:35
 4/23 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nem kéne elvált 26 éves nő.

29/F

2020. szept. 21. 16:36
 5/23 anonim ***** válasza:
55%

Nem gondolnam

Plane h az exed megcsalt es lelepet ...

2020. szept. 21. 16:40
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Van egy pici ellenérzés az emberben talán, hogy mit művelhettek ezek egymással, hogy ilyen rövidre sikerült, de sokkal előnyösebb pozíció mint gyerekkel, lakáshitellel , drámákkal terhelten válni.
2020. szept. 21. 16:51
 7/23 anonim ***** válasza:
88%

Elváltál az a lényeg. Ettől nem tartok kevesebbre egy nőt.

Azt a nőt tartom kevesebbre akit megcsalnak, vagy ő csalja meg a társát, és nem válik el pedig megtehetné.

2020. szept. 21. 16:52
 8/23 A kérdező kommentje:

Semmi dráma nem volt a külvilág felè. Normálisan megbeszèltünk mindent, azonnal beadtam a válást, de nem szidalmaztam senkit. Mondhatni csendes, korrekt válás volt. De abszolút semmi közösünk nem volt, sem lakás, sem autó, sem hitel, sem gyerek. Így onnantól hogy szètköltöztünk, semmi kontaktunk nem volt egymással. Egyszer mèg találkoztunk a bíróságon, de ennyi.

Aki szerint így tènyleg kevesebbet èr egy nő, el tudná mondani az okát ?

Nem rosszból, csak èrdekel. Mert ahogy èszrevettem 30-40körül, már senkit nem èrdekel az ilyesmi ismerkedèsnèl

2020. szept. 21. 16:58
 9/23 anonim ***** válasza:
62%
Mert úgy érzi az ember, hogy az a nő már valakihez hivatalosan is hozzákötötte az életét, aztán mégsem kellett már ennyi idősen se. Ergo más levetett használt gönce.
2020. szept. 21. 17:38
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

Nekem nem számítana annak.

Sok időt voltál előtte vele, nem váltogattad a pasijaidat.

A megcsalás pedig érthető, hogy váló ok. Nem te tehetsz a válásról.

Az lenne értékcsökkentő dolog számomra, ha gyereked lenne.

2020. szept. 21. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!