Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fèrfiak! Tènyleg "èrtèkcsökken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak! Tènyleg "èrtèkcsökkentő", ha valakiről kiderül, hogy 26 èvesen elvált?

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy beszègetèsem a barátommal, ès akkor hozta fel, mit gondolt, amikor az első randinkon (neten ismerkedtünk meg) elmondtam neki, hogy házas voltam. Igaz, hogy csak 10 hónapig, mert az exem megcsalt, ès lelèpett. 7 èvet voltunk előtte együtt.

Feldolgoztam, megbèkèltem, aztán találkoztam a mostani barátommal. Viszont csak most mondta, hogy nagyon furcsa volt neki, hogy voltam már házas, ès őszintèn, ez miatt kicsit kevesebbet èrtem a szemèben mint a nem elvált nőtársaim.

Ezzel elèggè megbántott. De őszintén szólva, én is kicsit így èreztem magam, de mástól hallva, azèrt sokkal rosszabbnak èltem meg.

Szóval, ti hogy gondolkodtok erről?

Köszi

N26

2020. szept. 21. 16:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#18-as vagyok: Nem tudok mit tenni, abban az esetben sajnos marad a "papi nőtlenség", mert képtelen vagyok megtagadni önmagamat és az elveimből alább adni.
2020. szept. 22. 12:38
 22/23 anonim ***** válasza:
20: általában a szűz nőknek nem kell szűz férfi.
2020. szept. 22. 12:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Kivéve, ha vallásos vagy
2020. szept. 22. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!