Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak! Tènyleg "èrtèkcsökkentő", ha valakiről kiderül, hogy 26 èvesen elvált?
Tegnap volt egy beszègetèsem a barátommal, ès akkor hozta fel, mit gondolt, amikor az első randinkon (neten ismerkedtünk meg) elmondtam neki, hogy házas voltam. Igaz, hogy csak 10 hónapig, mert az exem megcsalt, ès lelèpett. 7 èvet voltunk előtte együtt.
Feldolgoztam, megbèkèltem, aztán találkoztam a mostani barátommal. Viszont csak most mondta, hogy nagyon furcsa volt neki, hogy voltam már házas, ès őszintèn, ez miatt kicsit kevesebbet èrtem a szemèben mint a nem elvált nőtársaim.
Ezzel elèggè megbántott. De őszintén szólva, én is kicsit így èreztem magam, de mástól hallva, azèrt sokkal rosszabbnak èltem meg.
Szóval, ti hogy gondolkodtok erről?
Köszi
N26
-A vele kötött házasság pl. nem lesz olyan különleges... Neki már volt egy. :D
-Biztos vannak bizalmi problémái is, ha megcsalás miatt tönkrement a házassága.
-Manapság már általában később házasodnak az emberek, ezért furcsa, hogy ilyen fiatalon már elvált vagy. Aki fiatalon házasodik, ott általában gyerek is van a dologban, de itt az se volt. 🤷♂️
Meg úgy általánosságban véve.. nem az a gond, hogy elvált vagy. Hanem maga a szó, hogy elvált, az egy negatív jelentésű dolog az embereknél. Ha ez a szó kapcsolódik egy nővel, akkor asszociálódik a negatív érzés is vele kapcsolatban.
Figyelj kérdező!
Megpróbálom a lehető legkultúráltabban leírni az álláspontomat.
Íme: "Fèrfiak! Tènyleg "èrtèkcsökkentő", ha valakiről kiderül, hogy 26 èvesen elvált?"
Nos, nekem személy szerint az az elvem, hogy a nagypapám illetve apám mintájára mindössze egyetlen nő lesz csupán egész életemben, aki nem más, mint a leendő feleségem, akivel egymásnak ajándékozzuk az "ártatlanságunkat".
Kissé egyszerűbben fogalmazva tehát én, mint szűz férfi, egy szűz nőt szeretnék, akivel egymásnak tartogatjuk egymást.
Szóval nekem az, hogy elváltál, nem "értékcsökkentő" lenne, hanem konkrétan kizáró ok, mert ez azt jelenti, hogy már nem vagy érintetlen. Isten lássa lelkem, nem akarlak megbántani ez csupán az én egyéni elvem, amihez ragaszkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!