Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg vannak ilyen férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak ilyen férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval lehet h picsogásnak hangzik a kérdés. De eleg bizonytalan vagyok ebben.

Szoval 50es átlagos picit kerekebb nő vagyok éppen társtalan. Keresem azt aki nekem való.

De a tarskeresőkön akikre ráirok 49-56 koru atlagos ferfi azokat nem erdeklem.

Ellenben a 40-50 kózötti normális helyes vékony férfiak irnak rám ismerkedési céllal. De ez nekem magas. Miért egy idösebb öregedő nővel akarnak ismerkedni? Kivancsiságból 1-2 alkalommal elmentek randira és leesett az állam h udvarisan érdeklödő. És a talakozás itan is akartak még másodikat.

Szóval tényleg van ebben a korosztályban olyan férfi aki idősebb nem a legszebb nőt akarja ? Mert számomra nem hihető de mégis a randik mást mutatnak.

2024. febr. 17. 19:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Jó személyiséged van,ez átjön a profilodon és a személyes találkozáson főleg. Nem baj az,ha fiatalabb a férfi,bár ez nem akkora korkülönbség:)

Nem minden a kor és nem minden a csomagolás.Ezt ötvenes férfiként mondom és egyben sok sikert kívánok Neked !

2024. febr. 17. 19:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tapasztalat ezt mutatja, örülj neki, gondolom, jól tartod magad, ápolt, igényes vagy. Próbáld meg nyugodtan, a dolgok majd úgy is alakulnak. Egyébként egy 50-es fickó is kereket oldhat később ugyanúgy, mint a 40-es, nincs veszteni valód.
2024. febr. 17. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Én 31 vagyok, de egy ilyen nő nekem is bejönne.
2024. febr. 17. 19:26
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Az idősebb nőket könnyebbnek tartják. Alkalmira mennek. Azt hiszik azoknak nincsenek annyi elvárásaik, mert már csak azért is sikeresnek hiszik magukat mert fiatalabb. Ellenben egy 20 éves szóba sem állna velük.

De azt hiszik anyukák is örülni tudnak már annak is ha csak vki velük szóbaáll.

2024. febr. 17. 19:28
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Így 50-hez közeledve 8 évvel fiatalabb párom van, évek óta. Telt alkat is vagyok, ő világéletében erre bukott. Szóval igen, vannak ilyen férfiak.
2024. febr. 17. 19:31
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat

Talán akkor legközelebb már nyitotabb leszek feléjük.

2024. febr. 17. 19:34
 7/13 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem még nagyobb koreltérés se érdekes itt. A 49 éves is 40-es, a 40-esek azt mondod, érdeklődőek, de 49-től felfelé nem. Ez ellentmondás.

Még ha 10 év lenne köztük, akkor se lenne érdekes, én nem értem, mi igazából a kérdés, szerintem amit tapasztalsz, nem a koruk miatt van.

2024. febr. 17. 19:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha érdeklődtek és második randit is akartak, akkor hol csúszott el a dolog? Felenksegbol nem találkoztál velük újra?
2024. febr. 17. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha találtál volnavalakit nem itt posztolgatnál.

Troll.

2024. febr. 17. 20:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fura ez a kérdés. Tehát randizgatok jóképű, fiatalabb pasikkal, akik udvariasak, érdeklődők, akarnak második randit is. És? Hol itt a probléma? Miért nem lett második randi, vagy akár több is?
2024. febr. 17. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!