Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők amikor csalódnak férfiakba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők amikor csalódnak férfiakban, ezek általában milyen típusú férfiak?

Figyelt kérdés

Van egy tipikus karakter, jellem férfiakban aki rendre, szinte törvényszerűen fájdalmat, csalódást okoznak nőknek?

Viszont nyilvánvaló hogy a rossz oldaluk ellenére van egy női szemmel nagyon vonzó oldaluk, ami megfogja a nőket.

Ezt le tudjátok írni általánosságban?

2024. febr. 16. 11:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem csalódtam még "férfiakban". Egy-egy férfiban igen.

Az egyik megcsalt, hazudott, majd mikor a másik nő mégsem jött össze vele, akkor vissza akart kuncsorogni hozzám. Persze nem hagytam. Nem voltunk előte sem sokat együtt, nem is kötődtem hozzá igazán, szóval nem volt valami nagy érvágás.

Két másik esetben szakítás után mutatták ki a foguk fehérjét. Az egyik követett, erőszakoskodott, balhézott, mert szakítottam vele. A másik még szakítás után több évvel is időnként irogat, hogy hátha meggondoltam magam (7 éve vagyok együtt a párommal), mert hogy szerinte a párom igazából meleg és én alibi barátnő vagyok, de bezzeg vele sokkal jobb életem lenne.

Az ilyen szakítás utáni lelki terrorizálás szánalmas...

2024. febr. 16. 12:19
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

Aki érzelmileg éretlen,elérhetetlen,nárcisztikusIlletve az is,aki ghostingol ismerkedési fázisban,aki hazudik,akivel nem lehet tervezni.

Vagy csak külső számít neki,hogy lehessen a nővel a haverok előtt villogni.

Nekem ezek a taszítók.

2024. febr. 16. 13:10
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
A nárcisztikus és a pszichopata is (kezdetben). De ezek sosem lesznek életre szóló kapcsolatok. Ugye nem kell magyaráznom, hogy miért.
2024. febr. 16. 15:56
 14/16 anonim ***** válasza:
#7-es Milyen nő lenne az ideális számodra?
2024. febr. 16. 17:11
 15/16 anonim ***** válasza:

#1 jól mondja. A nárcisztikus ösztönösen az empatához, az egézségtelen kötődési formákat kialakító emberekhez vonzódik. Hiszen alacsony az önbecsülésük, mániásan szeretnek akkor is ha agyon taposod őket, elhanyagolják a saját igényeiket és minden módon kiszolgálják a párjukat. Az egézségtelenül kötődő meg a legkisebb pozitív visszacsatolásra is ugik és a világot jelenti neki. A nárcisztikus pedig tudja, hogyan beszéljen és imponáljon az embereknek, megnyerő, manipulatív.

Ez külső és pénz független és minden szinten megtalálható jelenség. A préda és a predátor.

2024. febr. 16. 18:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor is csalódtam, amikor kiderült, hogy mégis akar gyereket. Elég ennyi is, nem kell hozzá rémeket látni, meg hibás profilokat megalkotni.
2024. febr. 16. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!