Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők amikor csalódnak férfiakba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők amikor csalódnak férfiakban, ezek általában milyen típusú férfiak?

Figyelt kérdés

Van egy tipikus karakter, jellem férfiakban aki rendre, szinte törvényszerűen fájdalmat, csalódást okoznak nőknek?

Viszont nyilvánvaló hogy a rossz oldaluk ellenére van egy női szemmel nagyon vonzó oldaluk, ami megfogja a nőket.

Ezt le tudjátok írni általánosságban?

2024. febr. 16. 11:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A nárcisztikus pont ilyen.
2024. febr. 16. 11:22
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Nincs ilyen típus, bárki okozhat csalódást.
 3/16 anonim ***** válasza:
52%
Félénk, töketlen, nem mer lépni, ugyanakkor tetszik is, ha némileg visszafogottabb. Nekem ilyen típus az, akiben csalódok.
 4/16 anonim ***** válasza:
13%

A szupermenocsavok, akiknek derekszogu vonalzoval rajzoltak a pofazmanyat, es nem igazan huseges tipusok.

39F incel

2024. febr. 16. 11:23
 5/16 anonim ***** válasza:
20%

Pénzes csávó, amikor kiderül, hogy nem veszi meg a világot a nőnek.

Ezután is vonzó marad, mert biztonságot nyújt nekik anyagi téren.

2024. febr. 16. 11:27
 6/16 anonim ***** válasza:
29%

Jó szociális, kommunikációs készség, kisugárzás, érdeklődő személyiség, jó öltözködés, ápoltság, esetleg jó anyagi helyzet/vonzó karrier. Hosszútávon viszont kiütközik a rossz konfliktuskezelés, hűtlenség, esetleg nárcisztikusság stb.

Na most én férfiként írtam ezt de azért van rálátásom mert elég aktív vagyok az ismerkedésben, és bizonyos pontokban pont az ellentéte vagyok ennek a típusnak.

Nehezen megy az ismerkedés, viszont eddig 1 kivételével az összes lány akivel lefeküdtem belém szeretett. Plusz 3 meg is keresett később, akár évekkel később.

2024. febr. 16. 11:28
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
6 - Még sincs senkid, szóval akkor valami hiba van.
2024. febr. 16. 11:29
 8/16 anonim ***** válasza:
9%

Igen mivel én viszont nem akartam folytatni/újrakezdeni velük. Sajnos nagyon nagyon nehéz olyan nőt találnom akivel le akarnám élni az életemet

2024. febr. 16. 11:33
 9/16 anonim ***** válasza:
És ugye itt jönnek képbe akikről a kérdés szól. Hogy az értékes nőket nyilván sokan "ostromolják", és ugye azzal hogy "hidd el én hosszútávon jobb vagyok" nehéz ismerkedni:D
2024. febr. 16. 11:35
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem a típustól függ, semleges dologgal is lehet csalódást okozni. Pl. ha valaki hazudik, akármiről.
2024. febr. 16. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!