Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nővel szóba jöhet komoly kapcsolat, mi lehet a buktatója?
Figyelt kérdés
Nincs gyereke, nem is akar, sőt családja sincs, éjjel dolgozik de csak havi 10-12 alkalmat, nincsenek barátai, csak belföldön nyaral de ott sokszor, jól keres, jó a külsője, korban 30-35, saját háza van, kocsija.
Ha 20 éves lennék szó nélkül összejönnék vele de így 40 fele gyanús hogy gázos lehet de nem tudok róla.
2024. febr. 14. 10:17
11/13 anonim válasza:
Neked családos nő kell 3 gyerekkel.
Én megelégszem egy gyerektelen harmincassal. Küldd el a számát.
hatvanas f
12/13 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem családos. De olyan kell akinek vannak barátai, eljár helyekre, nem csak nyaralni. Én jó viszont ápolok a családommal, nekem kellemetlen lenne egy olyan valakit otthon bemutatni akinek már nincs családja. Aki jobban ismeri az mondta nekem hogy állítólag a családja a jugoszláv háború alatt halt meg, után költözött a környékre. Nagyon jó nő lenne, viszont félek tőle hogy nekem kéne szocializálni.
2024. febr. 15. 13:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!