Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nővel szóba jöhet komoly kapcsolat, mi lehet a buktatója?
Nincs gyereke, nem is akar, sőt családja sincs, éjjel dolgozik de csak havi 10-12 alkalmat, nincsenek barátai, csak belföldön nyaral de ott sokszor, jól keres, jó a külsője, korban 30-35, saját háza van, kocsija.
Ha 20 éves lennék szó nélkül összejönnék vele de így 40 fele gyanús hogy gázos lehet de nem tudok róla.
Hát gondolom mivel nincs senkije, ezt találta amivel jól keres és miért ne vállalta volna be, ha nem kell alkalmazkodni senkihez.
Én is tudok egy jó melót, ami éjszakai lenne, simán mennék, ha nem lenne gázos környéken a hely.
Én értem, ezért mondtam hogy ma már sokaknak nincs senkije.
Én 10 éve nem tartom a kapcsolatot a családommal. Vannak barátaim, de csak inni szeretnek összejárni, másért hiába könyörgöm, sajnos a gyomrom már felfordul kevés alkohol után is. Felnőttként új barátságokat pedig kb lehetetlen kötni.
És nagyon sok nő ismerősöm van hasonló helyzetben.
Ez ma már inkább normális.
Ha nem szimpi, én szívesen megismerkednék vele.
Érdemes lenne tisztázni, hogy mivel foglalkozik konkrétan este. Ha összeáll a kép, és befogadható számodra az egész élete, akkor vállald be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!