Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen nővel szóba jöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nővel szóba jöhet komoly kapcsolat, mi lehet a buktatója?

Figyelt kérdés

Nincs gyereke, nem is akar, sőt családja sincs, éjjel dolgozik de csak havi 10-12 alkalmat, nincsenek barátai, csak belföldön nyaral de ott sokszor, jól keres, jó a külsője, korban 30-35, saját háza van, kocsija.

Ha 20 éves lennék szó nélkül összejönnék vele de így 40 fele gyanús hogy gázos lehet de nem tudok róla.

2024. febr. 14. 10:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el vele ismerkedni, ha érdekel!
2024. febr. 14. 10:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Melyik része tűnik gázosnak??
2024. febr. 14. 10:25
 3/13 A kérdező kommentje:
Éjjel dolgozik, nincs senkije. Egy átlag nő nem élhet így.
2024. febr. 14. 11:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát gondolom mivel nincs senkije, ezt találta amivel jól keres és miért ne vállalta volna be, ha nem kell alkalmazkodni senkihez.

Én is tudok egy jó melót, ami éjszakai lenne, simán mennék, ha nem lenne gázos környéken a hely.

2024. febr. 14. 11:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Éjjel sok helyen többet tudsz keresni. Manapság meg már sok embernek nincs senkije sem.
2024. febr. 14. 11:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolata nincs. Családja se. Engem ez elriaszt, olyan mintha nem lenne szocializálva. Beszélgetni se szokott csak nagyon ritkán.
2024. febr. 14. 12:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én értem, ezért mondtam hogy ma már sokaknak nincs senkije.

Én 10 éve nem tartom a kapcsolatot a családommal. Vannak barátaim, de csak inni szeretnek összejárni, másért hiába könyörgöm, sajnos a gyomrom már felfordul kevés alkohol után is. Felnőttként új barátságokat pedig kb lehetetlen kötni.

És nagyon sok nő ismerősöm van hasonló helyzetben.

Ez ma már inkább normális.

2024. febr. 14. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha nem szimpi, én szívesen megismerkednék vele.

Érdemes lenne tisztázni, hogy mivel foglalkozik konkrétan este. Ha összeáll a kép, és befogadható számodra az egész élete, akkor vállald be.

2024. febr. 14. 18:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem szexmunkás ha erre gondolsz. Téged mi motiválna benne? Nekem egy nő nem ilyen kell legyen.
2024. febr. 14. 20:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért Bakker,az mivel lenne jobb,ha három gyereke lenne négy apától?!Van önálló egzisztenciája,dolgozik,láthatóan normálisan megél a saját lábán.Azt írod,ápolt,csinos.Ennél több mi kell?Egyébként meg lehet,hogy nem él a családja,nekem sem például.Ez nem függ össze a szocializációval,ettől még simán kaohatott normális nevelést.A barátkozás megint egy kényes kategória.Nem feltétlenül kell minden félhülyével összebarátkozni,aki elcibál shoppingolni,csak hogy szórd a pénzt,meg popsit rázni,csak hogy behapsizz...
2024. febr. 14. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!