Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhinnétek, ha a pasi azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek, ha a pasi azzal az indokkal mondaná le a ma délutáni randit, hogy a mamájának este szívinfarktusa volt, és hozzá megy be látogatóba délután?

Figyelt kérdés

De azt mondta, hogy ha nekem megfelel, akkor szombatra átrakhatjuk, és ne haragudjak.

Ez csak szerintem kamu szagú?

2024. febr. 9. 08:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem gyanús de nem is kell vele foglalkozni. Ha akarna akkor randizna a látogatás után. Nem szoktak éjszakába nyúlóan látogatni egy kórházi beteget.
2024. febr. 9. 15:50
 22/29 anonim ***** válasza:
50%
Igaza van a 21-esnek, a nagymamám strokeot kapott és élet-halál között volt napokig. Úgy vágtak ki minket, látogatókat 18:00-kor a stroke őrzőből, hogy csak lestem.
2024. febr. 9. 19:14
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
21-22: Nem lennék a rokonotok, tombol az empátia… Korrekt volt a pasi, teljesen érthető, ha valaki nem akar/tud a kórházból a súlyos állapotú szerette mellől rohanni egy jókedvű randira. Mellesleg, ha tudtok olvasni, délutáni randi lett volna, és maximálisan érthető, hogy a választás a kórházi látogatásra esett.
2024. febr. 9. 19:54
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyenekkel nem poénkodik, nem kamuzik senki.
2024. febr. 9. 21:21
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Infarktus után intenzívre kerülnek. Ott meg nem nagyon van látogtás, a közeli hozzátartozók be mehetnek rövid időre, de nem egész délutánra. Én felajánlottam volna, hogy elkisérem a korházba, kint megvárom egy forró teával. F
2024. febr. 9. 21:35
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Utolo, volt barátnőd valaha? Bár nem jelent semmit, valakinek ez jön be,hogy eg, kb idegen toporogjon ott
2024. febr. 9. 22:09
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Pont hogy értjük: délutáni a randi. Este, éjjel miért lenne ott a kórházban?
2024. febr. 10. 09:04
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi barmot, de tényleg. Ki akarna egy ilyen sokk után randizni? És akkor mi van, ha mondjuk csak 18 óráig lehet bent a látogató? Mi van akkor, ha még át is kellett mennie a mamához, hogy összeszedjen alapvető dolgokat a kórházi tartózkodás idejére? (pl. wc papír és köntös, tiszta ruhák)

Tényleg itt tartunk, hogy emberek elvárják a másiktól, hogy a kórházból a randira rohanjon? Az fel sem merül, hogy egy randira teljesen máshogy készülnek az emberek, pl. előtte lefürdenek, tiszta ruhát vesznek? Emberek, gondolkodjatok már!

2024. febr. 10. 12:35
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon mit vársz?

Akinek alkalma adodik egy esetleges dugasra, es azt képes lemondani az akár haldokló nagymamája miatt, az vagy lúzer, vagy hazudik, merthogy ilyen balek nem lehet valaki.

Empátia nuku. 18 éves koromban az első barátommal is hasonló volt, még én szóltam rá, hogy most inkább vele legyen, ne velem, pedig az nem volt egy vészes eset, jól viselte a nagyapja.

És azóta méginkább ezt tenném. Más kérdés hogy mikor én voltam a tényleg haldokló nagymamámnál, akkor nagyon vágytam arra hogy a barátommal legyek, hogy kisírhassam magam a vállán. De teljesen megértem aki erre másképp reagál, és inkább bezárkózik.

2024. febr. 10. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!