Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek, ha a pasi azzal az indokkal mondaná le a ma délutáni randit, hogy a mamájának este szívinfarktusa volt, és hozzá megy be látogatóba délután?
De azt mondta, hogy ha nekem megfelel, akkor szombatra átrakhatjuk, és ne haragudjak.
Ez csak szerintem kamu szagú?
Ennyi barmot, de tényleg. Ki akarna egy ilyen sokk után randizni? És akkor mi van, ha mondjuk csak 18 óráig lehet bent a látogató? Mi van akkor, ha még át is kellett mennie a mamához, hogy összeszedjen alapvető dolgokat a kórházi tartózkodás idejére? (pl. wc papír és köntös, tiszta ruhák)
Tényleg itt tartunk, hogy emberek elvárják a másiktól, hogy a kórházból a randira rohanjon? Az fel sem merül, hogy egy randira teljesen máshogy készülnek az emberek, pl. előtte lefürdenek, tiszta ruhát vesznek? Emberek, gondolkodjatok már!
Ezen az oldalon mit vársz?
Akinek alkalma adodik egy esetleges dugasra, es azt képes lemondani az akár haldokló nagymamája miatt, az vagy lúzer, vagy hazudik, merthogy ilyen balek nem lehet valaki.
Empátia nuku. 18 éves koromban az első barátommal is hasonló volt, még én szóltam rá, hogy most inkább vele legyen, ne velem, pedig az nem volt egy vészes eset, jól viselte a nagyapja.
És azóta méginkább ezt tenném. Más kérdés hogy mikor én voltam a tényleg haldokló nagymamámnál, akkor nagyon vágytam arra hogy a barátommal legyek, hogy kisírhassam magam a vállán. De teljesen megértem aki erre másképp reagál, és inkább bezárkózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!