Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randi számotokra reggeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randi számotokra reggeli vagy délutáni/esti program inkább?

Figyelt kérdés
Mai napon lett volna egy randim, de kitalálta az illető, hogy délelőtt akar találkozni. Nem azert, mert csak délelőtt ért volna rá,hanem mert ő így gondolta. Nekem elment a kedvem az egesztol. Épp eleget kelek korán amikor dolgozni kell menni, nem tudok annyira nyugodtan készülődni se, nem is vagyok a toppon ebredes utan még. Meg szerintem egy randi sokkal hangulatosabb délután, amikor időközben már besotetedik. Mivel ő nem akarta attenni későbbre, meg veszekedés lett belőle mert ugy vette, hogy nekem nem ér annyit, hogy felkeljek így le lett fújva az egesz. De engem ez nagyon meglepett. Ti délelőtt vagy délután szerettek jobban randizni?
2022. febr. 14. 09:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább délutáni/esti
2022. febr. 14. 09:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbi
2022. febr. 14. 09:21
 3/13 Lazy Lover ***** válasza:
80%
Inkább esti órákban
2022. febr. 14. 09:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor, ha várom a találkozót az illetővel.
2022. febr. 14. 09:30
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha ezen fennakadsz akk rohadtul nem érdekel a másik.
2022. febr. 14. 09:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy. Mi reggeli időpontot beszéltünk meg, hogy ha jól érezzük magunkat minél többet lehessünk együtt. Reggel 8 kor találkoztunk, és még a sötétedésbe is belefutottunk. Mondjuk mi messze laktunk egymástól, 2 óra vezetés vokt mindkettőnknek a randihelyszín.
2022. febr. 14. 09:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Első randi előtt összeveszni? Hmmm :) érdekes.

Meglesz az adrenalin a kapcsolatban, úgy érzem

2022. febr. 14. 09:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha épp teljesen szabad vagyok, akkor lehet délelőtt is, amúgy a délutánit kedvelem.
2022. febr. 14. 09:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hétköznap esti mindig, hétvégén lehet délutáni is.
2022. febr. 14. 09:49
 10/13 harebell ***** válasza:
A legtöbb embernek praktikusabb a délutáni vagy esti randi, én mondjuk kifejezetten szere(t)tem a délelőtti randikat is, vagy akár hétköznap is a beülős reggelizős randikat. Egyénfüggő, a lényeg amúgy is az lenne, hogy meg tudjátok beszélni és közös nevezőre jutni. Akivel az első randi előtt ez már ennyire nem megy, az nem biztos, hogy hozzád illik, de azért csak emiatt ne add fel, ha szimpatikus.
2022. febr. 14. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!